malarz84 0 #26 Napisano 21 Stycznia 2011 ad 1 - orginalnie miales ten zegarek w tym pudeleczku czy pudeleczko osobno kupowales?? bo ja mam wersje z branzoleta i zegarek był goły :/ - chyba ze oszukal sprzedawca narzeczona i taki bez opakowania jej sprzedal :/ ad 2 - swietne tło - UP THE IRONS Tak, pudełko było razem z zegarkiem. Pozdrawiem i UP THE IRONS!!! 0 Ulubione marki: 1.IWC 2.Breitling 3. Omega Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piomal99 0 #27 Napisano 23 Stycznia 2011 Piękny zegarek Ile za niego dałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malarz84 0 #28 Napisano 3 Lutego 2011 Ile za niego dałeś?Razem z przesyłką zapłaciłem 250 zł. Ten model nie jest już chyba produkowany, więc będzie co raz to bardziej razdki 0 Ulubione marki: 1.IWC 2.Breitling 3. Omega Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #29 Napisano 6 Marca 2011 Czy przy uważnaj eksploatacji wytrzyma... 20 lat? 20 lat? Tyle to wytrzyma nawet przy nieuważnej eksploatacji Przechowywać oczywiście bez baterii, żeby nie wylała.Zegarek bardzo ładny, gratulacje! 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MacieK_K 0 #30 Napisano 6 Marca 2011 Prawie jak Breitling w porządku Casio, tylko trochę mały. Pożyje długo, to kwarc. 0 [Tissot Couturier Chrono / Seiko FFF / Kentex Skyman Pilot] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach