ekskalibur 922 #501 Napisano 16 Kwietnia I kolejny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9093 #502 Napisano 3 Czerwca Skusiłem się... Nie wiem, czy wskazówki oryginalne, bo tarcza wygląda, jakby miała mieć lumę. Tego tu nie otworzę, może w domu spróbuję, ale w środku jest prostokątny kal 58 z "międzywojnia". 2 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz_13 91 #503 Napisano 15 Lipca 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6312 #504 Napisano 30 Sierpnia Cześć! Świetne egzemplarze, Koleżanki i Koledzy. Mam nadzieję, że i ja za jakiś czas pokażę tu swojego Spezimatica, ale najpierw muszę znaleźć dobre koło naciągowe bębna: Może ktoś dysponuje taką częścią na sprzedaż? Jeśli tak - będę wdzięczny za informację. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moskal 66 #505 Napisano 3 Września (edytowane) Dzień dobry, pozdrawiam 🙂 Edytowane 3 Września przez Moskal 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6312 #506 Napisano 19 Września Naprawiony: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach