Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

_Łukasz

Czy dopuszczasz delikatne zmiany w finalnej tarczy?

Poprawianie tarczy  

15 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka osób zaproponowało "doszlifowywanie" finalnej tarczy. Ja również uważam, że byłby to dobry pomysł. Nie możemy jednak się tym zająć dopóki nie wiemy czy większość opowiada się za tym pomysłem. Stąd ankieta.

Mamy na myśli zmiany delikatne, takie by końcowy projekt najwyżej w małym stopniu odbiegał od wybranego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem na NIE, bo uważam, że znowu może się zrobić zamieszanie w ingerowaniu projektu...

Wówczas może powstać projekt (przykładowo) podobny do tego, który został odrzucony...

I wtedy znowu trafimy do punktu wyjścia i niepotrzebnego zamieszania...

Chyba, że to będzie niewielka przeróbka typu "obracamy tylko szachownicę i nic więcej" - to wtedy można się zgodzić na coś takiego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DjSamerA, chodzi właśnie o takie drobne przeróbki jak np. obrócenie szachownicy czy delikatna zmiana jej rozmiaru, zmiana koloru czcionki napisu "LIMITED EDITION" czy zamiana na wersję polską itp. zmiany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli tak to ma wyglądać, to jak najbardziej jestem za :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również popieram kosmetyczne zmiany :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ankieta została zakończona. Chyba każdy się ze mną zgodzi, że podtrzymywanie jej dalszej egzystencji nie miałoby sensu i najprawdopodobniej nic by nie zmieniło ;)

Poniżej link do wątku, w którym będziemy pracować nad finalnym projektem:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/54664-dopieszczamy-tarcze-w-projekcie-zegarka-rosyjskiego/#entry600614

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.