Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

nerlst

Blonex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Posiadam polski zegarek Blonex. Czy ktoś wie coś więcej na temat tego zegarka i tej firmy? Wczoraj jeszcze działał, niestety dzisiaj już nie, jest nakręcony. Czy ktoś zajmuję się jeszcze naprawą takich zegarków?

51e141a10d62053adbb396c76fa10ddc.jpg

3c348a4d22add4c4160fc118bd8f2b85.jpg

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek z zakładów w Błoniu, produkowano zegarki w latach 1959-1969. To dość popularny model, chodzą po 30-50 zł zależnie od stanu, przynajmniej ostatnio po tyle są na allegro.

To jest nieskomplikowany mechanizm, zegarmistrz nie będzie miał problemów z naprawą.

Gdybyś chciał się pozbyć to daj znać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek z zakładów w Błoniu, produkowano zegarki w latach 1959-1969. To dość popularny model, chodzą po 30-50 zł zależnie od stanu, przynajmniej ostatnio po tyle są na allegro.

To jest nieskomplikowany mechanizm, zegarmistrz nie będzie miał problemów z naprawą.

Gdybyś chciał się pozbyć to daj znać ;)

Szukam podobnego zegarka, ale żeby na tarczy był napis Błonie, przeszukałem Allegro i nic mi niestety w tej kwestii nie wyskakuje.

Pozdrawiam serdecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam podobnego zegarka, ale żeby na tarczy był napis Błonie, przeszukałem Allegro i nic mi niestety w tej kwestii nie wyskakuje.

Słabo szukasz, jest co najmniej jeden, przed chwilą sprawdziłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Was serdecznie, czytając o zegarkach Błonie znalazłem taką oto stronę:

http://makro-hipopotama.blogspot.com/2011/08/bonie-bonex.html

Przyznać się Panowie: CZYJ TO BLOG?!

Ta rewelacyjnych fotek jeszcze na naszym forum nie widziałem..

" Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem

" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam serdecznie

Jeżeli jesteś zainteresowany to mam do sprzedania błonie wyślij mi maila na pw prześlę ci zdjęcia.

Pozdrawiam

MOJE ZEGARKI: CASIO OCEANUS 108D-1A, ORIENT DB08004B, SEIKO SNA113, SEIKO SKX779, CASIO GW-9110-1AER, CASIO MDV-102, SECTOR 600, TIMEX T46451, BAŁTYK, BŁONIE, BLONEX....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.