Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Wyszczuplać wyszczupla ale w kwestii zegarka "wielkie czarne coś" na ręku będzie się odcinać od koloru skóry jeszcze bardziej niż jasna stal - no chyba że mamy czarną skórę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem ze stealth jest taki, że nie przy każdym oświetleniu jest dobry efekt, ale jak już jest, to robi wrażenie.

Tutaj Darth Śledź:

5eYSM.jpg

OGyUF.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dartha śledzia zamawiam:)

szacun

jak dla mnie zabawę możemy finalizować;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie mnie tu jeszcze pomarańczową, moletowaną koronkę ;) Wiem, wiem- może się ścierać, ale przeca to automat i zbyt często nią nie operujemy :)

Chyba każdy z nas miał w ręku Seiko Samuraia. Ma czarną koronkę? Ma. Ściera się? Nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dmn czy jeśli to nie kłopot mógłbyś wskazówkę minutową zrobić w takim kolorze jak godzinowa?? Kolor niebieski minutowej trochę się zlewa z tłem....i jak byś dał na tarczy jakieś napisy, że Stenek i 300m itp

ogólnie ciekawy projekcik ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-19315-0-83581200-1331823272.jpg

;) osobiście uważam że jest bardzo spójny i dużo spójniejszy niż moja pomarańczka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już nie wiem sam co mi się podoba, bo projekty robicie takie że głowa boli.

Mariusz- ten Seawolf czad! Może bez jakiś fajerwerków i szaleństw, ale i tak świetny ;) Wrzuć mu proszę czerwoną koronkę i daj jakieś kolorki na indeksy na bezelu. No i nazwę "Seawolf" na tarczę.

Oj ciężki będzie wybór...

Cholernie mnie cieszy, że tak zaangażowaliście się w projektowanie. Dzięki chłopaki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już idę to montować :)

EDIT

Wedle życzenia:

post-19315-0-81298000-1331823274.jpg

post-19315-0-61087100-1331823276.jpg

A na dekiel jakiegoś wściekłego wilka szczerzącego kły przyodzianego w czapkę morską - ale to tylko propozycja - można wilka morskiego zrobić bardziej konwencjonalnie (typu pirackie klimaty, szable, koła sterowe itd itd ;) )

Mariusz- ten Seawolf czad! Może bez jakiś fajerwerków i szaleństw, ale i tak świetny :)

Uważam że nie ma sensu pchać fajerwerków na siłę bo będzie tak jak z open heartami - najpierw ludzie się napalają na takie zegarki a po 2 tygodniach piszą że się nudzi :) uważam że dobry design to taki który się nie opatrzy i będzie się podobał niezależnie od tego ile mamy zegarek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz, troche większe indeksy i będzie malynowo ;)

Lume, świetny czarnuch ! Jestem za.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NUREK6.jpg

hrhrhr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz, troche większe indeksy i będzie malynowo ;)

Wedle życzenia chociaż osobiście wolę chyba te małe indeksy właśnie :)

post-19315-0-82945300-1331823278.jpg

Dmn - pojechałeś "po bandzie" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że przez dzień wyewoluowało do bardziej stonowanych kolorów ;)

MAriusz, bardzo fajna ostatnia wersja, chyba tak jak piszesz z mniejszymi indeksami. Lume: ostatni bez komentarza, ja mam 5 zegarków z czarna powłoką więc nigdy złego nie powiem słowa. Po prostu czad. Chcę go!

W ankiecie będzie problem, trzeba będzie rozsądnie wybrac co by podobne projekty nie odbierały sobie głosów.

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dmn - kolor tarczy i sama tarcza świetne! Tylko tak dalej panowie, a na pewno coś fajnego stworzymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nick555 - ja z tego SEAWOLF'a jestem tak zadowolony że boję się cokolwiek w nim zmieniać żeby nie popsuć ;) w porównaniu z nim poprzednia pomarańczka to nieudolny szkic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nick555 - ja z tego SEAWOLF'a jestem tak zadowolony że boję się cokolwiek w nim zmieniać żeby nie popsuć ;) w porównaniu z nim poprzednia pomarańczka to nieudolny szkic :)

A będzie tylko lepiej! Aż strach pomyśleć co to za projekt nam wyjdzie! :)

Acha, tylko "Seawolf" jakoś nie pasuje mi do polskiego forum, nie lepiej Posejdon, Neptun lub chociażby Wodnik?

@Lume - nie jestem zwolennikiem "czarnula" ale Twój ostatni projekt jest świetny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze, tylko nie SEAWOLF ;)

(chodzi mi o nazwe)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seawolf nasunęło mi się jakoś od patrzenia na ten projekt ;) Wodnik jakoś brzmi naciąganie jak się patrzy na niego :)

Carlito - dla Ciebie zrobimy "second seawolf mega avenger edition" :)

EDIT

Acha, tylko "Seawolf" jakoś nie pasuje mi do polskiego forum

Ale Napoleon też do rosyjskiego średnio pasuje :) nie mówiąc już Proteuszu z chyba niemieckiego forum :)

EDIT2

Po napatrzeniu się na nie stwierdzam że wersja z ciut większymi indeksami (ostatnia) chyba jednak lepsza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

Nie chce dwóch seawolfów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj już raczej nie zdążę ogarnąć podsumowania ankiety ani założyć tematów projektowych, ale jutro wieczorem powinny się pojawić ;) Oj, będzie co do nich wrzucać, będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O to właśnie chodziło, dzięki Dmn :lol:

Są kolorowe, ale także stonowane i na pewno nie nudne :)

Panowie, co się stało w innych projektach z kolorami, strasznie daleko odjechaliście od naszej inspiracji od której wszystko się zaczęło i którą się tak wszyscy zachwycali...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, co się stało w innych projektach z kolorami, strasznie daleko odjechaliście od naszej inspiracji od której wszystko się zaczęło i którą się tak wszyscy zachwycali...

Nie wiem czy to zarzut czy pochwała? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po weekendzie bez netu z dużą ciekawością przeszedłem przez wszystkie projekty. Moje spostrzeżenia:

1. wiele bardzo ciekawych projektów;

2. śledź mi nie podchodzi i ten kierunek mi osobiście nie odpowiada;

3. najbardziej podoba mi sie projekt Mariusza pomarańczowo-szary;

4. niestety widzę, że im dalej w projektach tym bardziej stają się stonowane i trochę mnie to martwi.

Spostrzeżenie końcowe, że pomimo wielu ciekawych projektów, to jednak wschodniego projektu nie udało nam się przebić, a na pewno nas na to stać :)

Moim zdaniem wariacje na piloce nie mają sensu bo i tak pilot nie wygra w ankiecie, a i sam model zegarka daje dużo mniejsze możliwości kreatywnej twórczości :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to zarzut czy pochwała? :)

Wiesz, wiesz :lol:

PS. Proteus to z amerykańskiego WUS. Moim zdaniem swietnie pasuje do tamtego zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.