Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie też brak rachunku - DLC 19

to samo z bransoletą - zamówienie zrobione, mail potwierdzający zamówienie otrzymany, rachunku brak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie otrzymałem rachunku na wesję DLC. Prosze o interwencję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stal-9.

U mnie też brak rachunku :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stal 19 i bransoleta

Brak

Bosson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie chłopaki, bo się strasznie spinacie - jeśli zegarki o konkretnych numerach są gotowe to i rachunki w ciągu kilkunastu godzin, max paru dni zostaną wysłane. Przecież Gunter nie zostawi zegarków dla siebie i chce na nich zarobić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Melduję, że ja na rachunek za bransę dlc na 60 euro czekam od: 17.06.2012 23:09

pzdr

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pisałem o bransoletach Dominiku, tego tematu nie ogarniam. Chodzi mi o zegarki - wiemy które są gotowe i trzeba poczekać parę dni na maile moim zdaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pragnę uspokoić tych, którzy nie otrzymali rachunków.

W przypadku osób, które weszły za kogoś jest to zamierzone przeze mnie, Lecha i Anię. Po prostu chcąc uniknąć ewentualnych błędów w wysyłce zegarka, tam gdzie nie powinien być wysłany, wysyłka tych rachunków jest wstrzymana. Zapewne do jutra, bo jutro przekażę Ani listę osób które zrezygnowały z opisem na czyją rzecz (wysyłaliśmy z Lechem ostatnio do Was PW). Zbieranie tych informacji trochę trwa. Cały czas to weryfikuję :)

Osoby, które są od samego początku na liście też rachunki otrzymają. Dziś skupiali się głównie na stali. Panowie temat ze strony Steinharta pilotuje Ania i Eva, które oprócz nas mają też inne zlecenia, zmówienia itp. Potrzeba trochę czasu by to wszystko ułożyć, spokojnie damy radę. Ja od rana dziś to ogarniam i powiem Wam, że skupiając się tylko na Wodniku niemal nie zawaliłem bieżących obowiązków w swojej pracy. Jest to naprawdę pracochłonne zajęcie (PW, telefony, maile, skype - i nawet nie zauważyłem a była już 14 :) ).

Osoby, które mają zamówione dwa zegarki powinny otrzymać zapytanie ze strony Stenka, czy mają czekać z wysyłka jednego na drugi, czy wysyłać osobno (wówczas wysyłka płatna x 2 ). Rachunki za bransolety są modyfikowane ręcznie, bo jak wiecie system nalicza normalną cenę.

Wiem, że Gunterowi nie zależy na przetrzymywaniu zegarków.

W razie pytań służę pomocą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płatność za zegarek zrobiona, bransoleta zamówiona, czekam na rachunek 60eurowy.

Korzystając z okazji: Lechu i SirLuke, wielki szacun za ogarnianie tematu, należy wam się jakiś medal czy coś :)

Pozdrawiam

Darek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystając z okazji: Lechu i SirLuke, wielki szacun za ogarnianie tematu, należy wam się jakiś medal czy coś :)

Myślę, że Lechu się nie obrazi jak odpowiem za nas dwóch :) Największym medalem dla nas będzie Wasza satysfakcja ;)

Jeśli chodzi o Lecha, to możecie mu jeszcze browca na podstoliku zafundować, myślę, że przygarnie i pokocha jak swoje :D:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dzisiaj ktoś dostał rachunek od Stenka? Niecierpliwie czekam na fakturę za swoje DLC, a tu nic... :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dzisiaj ktoś dostał rachunek od Stenka? Niecierpliwie czekam na fakturę za swoje DLC, a tu nic... :mellow:

No ja też liczyłem, ze to może dziś... Niestety nic nie mam.

Tyle juz czekałem, że nie powinno mi to już w tej chwili robić różnicy... jednak jak widzę, że inni już mają rachunki to się wkurzam :P bo pewnie szybciej dostaną zegarki.

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno sie doczekamy :) ...

W to nie wątpię. Ja wczoraj dostałem jeden rachunek za stal, tym bardziej niecierpliwie czekam na DLC.

A teraz, jak już widać koniec, człowiek staje się coraz bardziej niecierpliwy... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mma twój temat był poruszony w centrali, dostaniesz :)

Z tego co wiem pierwsze sztuki wyjdą do Polski w poniedziałek.

Kolejna pula powinna być za 2 - 3 tygodnie, tak więc część będzie sie już cieszyć swoimi, a część będzie psioczyć, ale takie życie :D

Łuki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla jasności ja poproszę o uscislenie:

- na dwa zegarki (stal i DLC) otrzymuje dwie osobne faktury z wpisanymi dopłatami za dostawę.

- domawiam do nich dwie bransolety.

Ile bedzie/winno być opłat za dostawę?

Wolałbym zapłacić mniej jak więcej.....

Miło by było otrzymać wszystko w jednym pakiecie,z jedną opłata.

Nie uda się?

;)

--

Edit:

OK. Doczytalem sie.

Jeśli wysyłka bransolet byłaby za free, to nie ma o co kruszyć kopii;)

Logistyczne byłoby lepiej,gdyby wysłać to jedną paczka.

Jeśli sie nie uda, to i nie problem.

--

Pozdrawiam,/ZKD/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz potwierdź czy doszła do nich moja płatność.

Skoro w pon. idzie wysyłka to w środę będzie u mnie :)

No ciekaw jestem czy nie będzie za wielki za moim skromnym nadgarstku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nadal czekam na stal... i nic :angry:

Bosson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nadal czekam na rachunek za stal :angry:

i nic !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem rachunek za zegarek (stal), zamówiłem też bransoletkę dopisując w uwagach tak jak radziliście informację o naszej limitce z jej numerem. Dodatkowo podałem swój nr klienta jaki otrzymałem przy zamówieniu na zegarek w czerwcu zeszłego roku (tak, tak to już rok :) ). Otrzymałem póki co maila z informacją o cenie bransoletki - 85 euro.

Wstrzymałem się z przelewem kasy za zegarek ponieważ chciałbym zapłacić za wszystko razem - zegarek + bransoletka i dostać to jedną przesyłką. Czekam tylko na potwierdzenie ceny za bransoletkę - 60 euro.

Pytanie tylko do "koordynatorów" czy czegoś nie "pokopałem" i dobrze robię wstrzymując się z przelewem kasy.

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

Zadałem podobne pytanie jak Robson, odpowiedzi od naczalstwa brak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.