Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

No ja w to wchodze... :angry:

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszy mnie to niezmiernie Wojtku ;) Obyśmy mieli w czym na wakacje jechać, bo bez zegaryny nigdzie nie jadę :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 500EUR tak, ale więcej to już myślę że nie bardzo(czas pokaże, ważne żeby znaleźć złoty środek)...póki co trzymajmy się tej ceny jako maksymalnej, przy wszystkich opcjach, włącznie z dobrym grawerem. Ale jakie wyliczenia poczyni Steinhart, tego nikt z nas nie wie...

Dokładnie tak. Napoleon podobno zmieścił się w tej kwocie, a było to bodaj 25 sztuk. Ustalmy sobie poziom ceny na 450 EUR, a w wersji najbardziej pesymistycznej ze wszystkimi "bajerami" na 500 EUR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uff taki dekiel :angry:

a wlasnie co z tym deklem od Glycine?jaki oni w koncu robia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dekiel od Glycine to nie jest grawer tylko wytłaczanka - wzór można zobaczyć w pierwszym wątku "Zapisów na zegarek klubowy 2011" - niemniej to co jest w Omedze to jest totalnie inna półka i cieszy mnie to że mamy szansę na taki dekiel "z prawdziwego zdarzenia" :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super sprawa ten dekiel, naprawdę jak sie uda to bedzie rewelacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uda się co ma się nie udać. :angry: Ja jestem bardzo ciekaw kreatywności naszych projektantów co do dekla, bo można pójść na całość i zrobić coś wyjątkowego i niepowtarzalnego. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest coś takiego:

S9bTH.png

Jeden z moich faworytów, jeśli przejdzie finalnie stal.

Moje subiektywne uwagi, gdy spojrzałem na niego pierwszy raz:

- żółwki w pozycji pionowej przypomina mi pingwina. Prawdopodobnie dlatego, że obraz zółwia zwykle przedstawiany jest w poziomie

- brakuje mi delikatnego GMT na tarczy

pzdr

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden z moich faworytów, jeśli przejdzie finalnie stal.

Stal finalnie przejdzie na 100% - opcją jest DLC :angry:

Przez Ciebie, jak patrzę na żółwika to widzę "utytego" pingwina ;):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o info na PW ile już tych wątków mamy odnośnie tego Tritona bo pogubiły mi się zakładki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jimi póki co trzy :)

Ten, w którym to czytasz i dwie ankiety (stal / DLC oraz gratyfikacja)

Zaraz to się dopiero pogubisz jak dojdą ankiety grafików.

I tu taki pomysł, żeby każdy wszystko znalazł proszę grafików o wklejenie linki do ankiety w tym temacie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem już do moda w sprawie sukcesywnego podwieszania kolejnych ankiet, mam nadzieję ze uda się to zrealizować.

Proszę również grafików o tytułowanie swoich wątków: Edycja limitowana STEINHART - ...(w tym miejscu tytuł Waszej ankiety). Unikniemy dzięki temu szukania wątków jeśli nie uda się ich podwiesić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekam z niecierpliwością na ankiety- cyt. dobroczyńcę WOŚP

" OJ BEDZIE SIĘ DZIAŁO!!!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jimi póki co trzy :)

Ten, w którym to czytasz i dwie ankiety (stal / DLC oraz gratyfikacja)

Moim zdaniem te dwie ankiety możemy już zamknąć. Mamy właściwie sprawy rozstrzygnięte, a uporządkuje to wątek limitowanego Stenka. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również jestem za :) Ktoś wnosi sprzeciw? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie że zamknąć- tylko oficjalnie prowodyrzy całego zamieszania powinni ogłosić wyniki ile? na co? żeby nie było później tematów bez sensu typu: a czy ktoś podliczył te głosy? a mogliśmy głosować jeszcze do 12-stego etc... a jaką ja mam pewnoś że tak było a nie inaczej?

nie twierdzę że tak będfzie ale lepiej dmuchać na zimne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie że zamknąć- tylko oficjalnie prowodyrzy całego zamieszania powinni ogłosić wyniki ile? na co? żeby nie było później tematów bez sensu typu: a czy ktoś podliczył te głosy? a mogliśmy głosować jeszcze do 12-stego etc... a jaką ja mam pewnoś że tak było a nie inaczej?

nie twierdzę że tak będfzie ale lepiej dmuchać na zimne.

Słusznie. Każda ankieta powinna mieć krótkie podsumowanie wyników. Cały czas zastanawiam się nad pokazywaniem projektów w stali i DLC. Mam wrażenie, że zrobimy niepotrzebne zamieszanie, a przecież ankieta pokazała, że na DLC jest bardzo mało chętnych.

Przykładowo: Seawolf dostanie w stali 5 głosów i w DLC 3 głosy, a inny model dostanie w stali 6 głosów i w DLC żadnego, to który projekt przejdzie do dalszego etapu? Mam wrażenie, że ten z 6 głosami, a wg mnie nie jest to OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalne podsumowanie oczywiście będzie, zrobię je dziś wieczorem lub maksymalnie jutro. Wyniki znajdą się jak dotychczas w pierwszym, edytowanym temacie ankiety. Wydaje mi się, że do tej pory było dość przejrzyście :)

Gludek - mamy kilku chętnych na model w DLC(10). Być może po wyłonieniu zwycięskiego projektu ta liczba się zwiększy, bo projekt tak bardzo się spodoba. IMO ankieta zawierająca 5 par projektów (5 x 2 wersje) jest całkiem ok, bo przecież stal przejdzie na 100%, a jeśli będą chętni na tą tarczę w DLC nic nie stoi na przeszkodzie i zamawiać mogą. Nie będziemy rozgraniczać głosowania na stal/DLC - zwycięża PARA, która poddawana jest dalszej obróbce. Co Wy na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będziemy rozgraniczać głosowania na stal/DLC - zwycięża PARA, która poddawana jest dalszej obróbce. Co Wy na to?

Para jest OK. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od początku właśnie o parce myślałem :)

A więc raz jeszcze (mam nadzieję, że graficy zajrzą tu przed założeniem swoich ankiet :) ):

1. Każdy z grafików zakłada swój temat z ankietą(mam nadzieję, że uda się je podpiąć).

2. Do ankiety wrzuca 5 projektów w dwóch wersjach - stal i DLC (najlepiej gdyby parka była w jednym pliku graficznym, a wersje "stały obok siebie").

3. Projekty tytułuje nazwą i numerem modelu.

4. W opisie tematu prosi o wskazanie modelu w ankiecie i potwierdzenie głosu respondenta wpisem zawierającym TYLKO nazwę modelu i jego numer, bez zbędnych komentarzy. Podkreśla również, że oddajemy głos na PARĘ.

5. Określa czas trwania ankiety. Sądzę, że 5 dni wystarczy, a więc do wtorku, 15.03.

Do dzieła! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkie wasze ustalenia dot. sposobu głosowania/terminów etc. są moim zdaniem ok;ja jestem za

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zostawiłbym jeszcze tą stal/dlc

może przy bliskim porównaniu projektów ktoś się jeszcze na dlc dopisze.

nie ukrywam, że na to liczę:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zetore ale to tak naprawdę wyjdzie już podczas zamawiania, wiedząc jaka będzie ostatecznie tarcza. W większości projektów DLC pasowała,a najwyżej wtedy się zrobi akcje zbierania chętnych na DLC. Łukasz użyje swojej wrodzonej uprzejmości i załatwi np 7 sztuk :)

Teraz niestety przegraliśmy.

PS. Choć i tak jak dojdzie do zamówień ostatecznych może być różnie.

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ankieta miała tylko charakter sygnalny, chcieliśmy się zorientować czy jest jakiekolwiek zainteresowanie. Jak widać jest. Wszystko jednak wyjdzie po wyborze ostatecznego projektu i wtedy spokojnie będzie można zamówić DLC. Jeśli będzie 15 chętnych to pójdzie zamówienie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.