Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

ja zostawiłbym jeszcze tą stal/dlc

Uważam podobnie.

Lechu jeśli możesz to zamknij ankietę gratyfikacji i podsumuj ostatnim postem.

STAL / DLC zostawmy do czasu wyłonienia projektu finalnego. Może ktoś się dopisze, a to że otawrta to chyba niekomu nie przeszkadza :)

Jak już pisał Lechu głosujemy jednym głosem, na jeden projekt, w dwóch wersjach. Grafików proszę o nie rozgraniczanie w ankiecie pytań na stal i DLC :)

Lechu napisał, że graficy maja określić czas, chcę to uściślić - graficy nie ustalają czasu, ankiety są otwarte do wtorku do godz. 18:00. Jeśli nie uda się ich zamknać modom, to głosy oddane po 15 marca 2011 po godz. 18:00 nie będą brane pod uwagę - stąd prośba o potwierdzenie głosu w sposób opisany przez Lecha (nazwa projektu i numer w ankiecie), tylko te głosy będą liczone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od początku właśnie o parce myślałem :)

A więc raz jeszcze (mam nadzieję, że graficy zajrzą tu przed założeniem swoich ankiet :) ):

1. Każdy z grafików zakłada swój temat z ankietą(mam nadzieję, że uda się je podpiąć).

2. Do ankiety wrzuca 5 projektów w dwóch wersjach - stal i DLC (najlepiej gdyby parka była w jednym pliku graficznym, a wersje "stały obok siebie").

3. Projekty tytułuje nazwą i numerem modelu.

4. W opisie tematu prosi o wskazanie modelu w ankiecie i potwierdzenie głosu respondenta wpisem zawierającym TYLKO nazwę modelu i jego numer, bez zbędnych komentarzy. Podkreśla również, że oddajemy głos na PARĘ.

5. Określa czas trwania ankiety. Sądzę, że 5 dni wystarczy, a więc do wtorku, 15.03.

Do dzieła! :)

ale głosują tylko poważnie zainteresowani zakupem tak......nie ogół "społeczeństwa"? żeby nie było tak że "ktoś" kto nie bedzie dokonywał zakupu wybierze nam zegarek i doda komentarz "niech się nosi" :):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukaszu - nie mam uwag :)

Sory za niedoprecyzowanie.

Pawle- oczywiście o głos proszeni są tylko zainteresowani zakupem. M.in. stąd prośba o potwierdzenie postem, choć nikt nikogo rozliczał nie będzie :) Ale przynajmniej zmniejszymy ryzyko klikania dla zabawy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może niech garficy podkreślą fakt głosowania tylko przez zainteresowanych ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Każdy z grafików zakłada swój temat z ankietą(mam nadzieję, że uda się je podpiąć).

2. Do ankiety wrzuca 5 projektów w dwóch wersjach - stal i DLC (najlepiej gdyby parka była w jednym pliku graficznym, a wersje "stały obok siebie").

3. Projekty tytułuje nazwą i numerem modelu.

4. W opisie tematu prosi o wskazanie modelu w ankiecie i potwierdzenie głosu respondenta wpisem zawierającym TYLKO nazwę modelu i jego numer, bez zbędnych komentarzy. Podkreśla również, że oddajemy głos na PARĘ. Głosy będą jak dotychczas liczone na podstawie wpisów z postów.

5. Określa czas trwania ankiety. Sądzę, że 5 dni wystarczy, a więc do wtorku, 15.03., do godziny 18.00. Później ankieta zostanie zamknięta przez moda, a jeśli się nie uda zamknąć to głosy oddane w poście po godzinie 18.00 nie będą liczone.

6. Proszę, aby każdy grafik umieścił w pierwszym poście, że o głos proszone są TYLKO osoby poważnie zainteresowane zakupem.

Tak to chyba powinno ostatecznie wyglądać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to BOMBA poszła w górę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i po Śledziu.

Nawet Baltic Monstro się nie załapał.

Ech co za życie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bomba poszła, szkoda, że dwóch grafików wystawiło tylko dwa projekty :)

Choć pewnie ma to statystyczny sens :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że graficy nie uwzględnili reszty swoich projektów...

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No trochę nie rozumiem, że niektórych projektów brakuje. Ale moi faworyci pojawili się w komplecie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po prostu wrzuciłem głównie to za czym większość tutaj optowała - po prostu późniejsze wersje już miałem wrażenie, że nie przypadły tak do gustu. Może pierwsze były lepsze, może późniejsze mniej przemyślane - nie wiadomo :) dałem to co było "sprawdzone" - w końcu i tak nie pójdzie to od razu do produkcji tylko dalej będziemy ciągnąć temat i dopracowywać w razie czego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie za ankiety :) Czas na głosowanie, do którego właśnie się zabieram :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głos oddałem ;)

Zapraszam do zapoznania się z wynikami ankiety dot. gratyfikacji dla twórcy zwycięskiego projektu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głos oddałem ;)

Zapraszam do zapoznania się z wynikami ankiety dot. gratyfikacji dla twórcy zwycięskiego projektu.

Fajne podsumowanie wątku gratyfikacji. Co do nazewnictwa/numeru/gratyfikacji to jest całkiem prawdopodobne, że będziemy mieli dwójkę projektantów zegarka-jeden wykona projekt awersu, a drugi rewersu. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

życie składa się tylko z wyborów- tutaj też nas doświadcza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa oczywista, bardzo bym się ucieszył gdyby tak było :) Ale żeby się chłopaki nie pożarli o numer 1/... w limitacji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze można zrobić dwa numery 1/... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to po moim faworycie ;) (nawigator)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to po moim faworycie :) (nawigator)

Do wtorku daleko i jeszcze może Nawigator wypłynąć. :) Ale jest jeszcze kilka innych fajnych projektów, więc jakby co to jest z czego wybierać. :)

A tak swoją drogą to ten Nawigator jakiś tajnos agentos, bo na tarczy zwie się Meduza. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się, że nic mi nie zastąpi Nawigatora ;)

No nic, mówi się trudno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zapeszając, bardzo cieszy mnie spora frekwencja respondentów biorących udział w ankietach naszych grafików :) Ciekaw jestem jaka będzie liczba chętnych na zwycięski projekt. Wkrótce się okaże ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, jakoś nie zaangażowałem się w ten wątek wcześniej, ale jeżeli zwycięzki projekt będzie mi odpowiadał to oczywiście deklaruję zakup.

W głosowaniach wziąłem udział i dlatego zachęcam wszystkich zwolenników DLC do wzięcia udziału w ankiecie DLC vs STAL (zwolennicy stali, którzy jeszcze nie oddali głosu mogą się wstrzymać) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwolennicy stali nie muszą się wstrzymywać, bo wystarczy 15 zwolenników DLC i będzie można zrobić wersję w stali i DLC. ;) Jest jedna myśl, która mnie niespokoi i chodzi po głowie obserwując nasze głosowanie i obserwując finalizację wersji klubowej ale narazie się powstrzymam do finałowego głosowania. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.