Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam daleko do siedziby to może sam podjadę i wezmę ten cennik? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu jedyne 701 km, wg. Google'a

Do jutra dojedziesz

:rolleyes:;):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż to jest te 700km, jeśli ma się TAAAAKĄ misję do wykonania :rolleyes:

A serio, co do ceny to mam nadzieję, że uda się ją domknąć w 500EUR (choćby po obcięciu zestawu). Rosjanom udało się zamknąć projekt w 450EUR, ale WUSowski Proteus kosztował już 550EUR. To spora rozbieżność, choć zegarki były w podobnych zestawach. Różnice wynikają pewnie z technologii wykonania dekla, który w przypadku Rosjan jest po prostu ubogi. Nasz ubogi nie jest i w związku z tym podejrzewam że cena zestawu może przekroczyć założone 500EUR, tym bardziej że bierzemy mechanizm GMT... Postaramy się ciąć, tak żeby maksymalnie zbliżyć się do 5 stów, co było jednym z głównych założeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja proponuję tutaj nie rozmawiać o cenach bo pewnie posty są czytane przez ludzi od Stenka i nie pomoże nam to w negocjacjach ceny. Cena musi się zmieścić w 500 EUR bo inaczej będzie problem ze zebraniem 25 chętnych. Amen. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, chowam się już na PM :rolleyes: Na forum pojawi się po prostu cena ostateczna jaką uda nam się uzyskać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli mozna zakupic w pozniejszym terminie......lukasz i lechu- ja sie na to pisze!!!!trzymajcie dla mnie jeden kod.

UPARCI JESTESCIE :rolleyes:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam, że teraz trzeba będzie te 25 osób zapisać, a później to już kto pierwszy ten lepszy :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam, że teraz trzeba będzie te 25 osób zapisać, a później to już kto pierwszy ten lepszy :rolleyes:

Dokładnie, zapisy będą konieczne, chociażby formalnie, żeby nie było niepotrzebnych przepychanek. Ja biorę na 100%, nie po to rezygnowałem z Proteusa ;)

Lechu - dobra robota. Dzięki za Twój włożony w projekt czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gunter milczy :rolleyes:

Ale pewnie złożenie ceny końcowej wymaga czasu, potrzebnego na kontakt z dostawcami :)

Ja pewnie też, skoro jest taka opcja kupię trochę później ;)

Co do kodów do zakupu, to Ania pisała mi, że każdemu numerowi zegarka, będzie przypisany konkretny kod zamówienia, więc na 100% trzeba będzie zrobić zapisy na numery :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stfraw- Dziękuję, ale chyba trochę przedwcześnie na pochwały :rolleyes: Będę w pełni usatysfakcjonowany jak pierwsze zegarki trafią na ręce i będą zgodne z naszą wizją ;)

Łukaszu- nie przejmujmy się tym zbytnio, z zapisami możemy ruszyć i tak dopiero jak będzie rysunek od nich. Jeśli cena bedzie na akceptowalnym poziomie to od razu zaczynamy, jeśli nie to na szybko zastanowimy się z czego zrezygnować tak żeby móc z apisami w określonej kwocie ruszyć. Aha, czy mógłbyś poprosić Guntera o podanie cen poszczególnych komponentów zestawu? Żebyśmy wiedzieli z czego i za ile rezygnujemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak zrobię, ale żeby go nie spłoszyć poczakam narazie na ceny zestawów :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że jestem nowy na forum i w ogóle ale też bym jednego wziął.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj więc na forum :) Przywitaj się jeszcze w odpowiednim miejscu :rolleyes:

A co do zakupu edycji limitowanej nie ma najmniejszych przeszkód - lista zapisów ruszy w ciągu nadchodzącego tygodnia, nie będzie zamknięta więc spokojnie można się zapisać :huh: Obserwuj podforum i wypatruj odpowiedniego tematu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wciąż nic nie wiadomo na temat cen? Zaraz po świętach to już projekt wykonawczy miał być. Troszkę się niecierpliwie, wakacje tuż, tuż... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, póki co cisza, jutro zadzwonię do Pani Ani B) o ile nie odpisze wcześniej. Zazwyczaj właśnie w środy odpisują na maile.

Tak jak pisałem wcześniej, Gunter pewnie potrzebuje trochę czasu na opracowanie kosztów, ale po co obiecywał by ceny wcześniej ?

No nic zobaczymy jutro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No trochę im to zajmuje... Mam tylko nadzieję, że nie dojdą do wniosku, że bieżący tydzień to właściwie przerwa między długimi weekendami i zrobią swoje B)

Ogarnięcie projektu poszło nam wyjątkowo sprawnie, jestem z efektów bardzo zadowolony, ale dłużąca się wycena nie daje mi spokoju. Po prostu chciałem domknąć całość max do sierpnia, bo przecież produkcja trochę potrwa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też chciałbym, jeszcze w te wakacje, założyć go na rękę. Mam nadzieję, że cykl produkcyjny nie będzie się przedłużał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo wątpię czy zegarek będę miał na wakacje B) Ta przedłużająca się cisza ze strony Stenka staje się już dla mnie trochę irytująca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy jeszcze żadna limitka nie była zrobiona w terminie krótszym, jak 8-9 miesięcy od przedpłaty. Będzie cud, jak Gunter na gwiazdkę zrobi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mnie pocieszyłeś... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciętnie rok-półtora.

No to ała... To może mają od razu system ratalnej płatności? B)

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eugene jesteś nieźle poinformowany, szkoda tylko że złe wieści niesiesz B) Gunter pisał, jeszcze przed rozpoczęciem tego projektu, że produkcja ma potrwać 3 miesiące od zatwierdzenia i zebrania przepłat... Szkoda, że tak długo to potrwa i nie pozostaje mi nic innego jak na te wakacje strzelić sobie innego divera, "przejściówkę", a po wakacjach spieniężyć go i modlić się żeby na Gwiazdkę dostać upragnionego Stenka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.