Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie Arturze- podaj drugi numer, bo 2 jest zajęte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zniknęły ;) wszystkie moje numerki, więc dam szanse spóźnialskim chyba. Może pomyślę jednak o stali. Winko na pewno pomoże w decyzji :D

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylebyś nie zapił, bo jak się jutro obudzisz to zegarków może już nie być ;)

Panowie, zostało: 5 DLC, 13 stalówek. W ciągu 30 minut "sprzedało się" 48 zegarków. Była jeszcze co prawda pierwsza tura, ale to wiele nie zmienia, bo w pierwszej i tak zadecydowało pierwsze 10 minut :D Dobrze, że ją zorganizowaliśmy, bo była by taka bijatyka, że wolę nie myśleć po dzisiejszym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest jeszcze jedno wyjście....numero uno

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leszek, ja Ci mówiłem, że ten projekt musi wypalić ;) Ależ się cieszę, że jest takie zainteresowanie. Gunter oszaleje :D

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rturze- droga wolna, mogę życzyć powodzenia i trzymać kciuku za wysokie kwoty na Jaśka :)

Dominiku, ja początkowo się bałem o 25 osób szczerze powiedziawszy, ale pokazaliśmy że się da ;) Teraz tylko czekać na numery do zamówienia i przedpłat i czekamy na odbiór :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie, no właśnie - co dalej? Opisz w kilku żołnierskich słowach co teraz nas czeka-przepraszam za SPAM- jest przecież w opisie.Wszystkich odsyłam na 1. stronę

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ksylo, powiem Ci szczerze,że miałem zamówić oczko - 21, ale w ostatniej chwili mówię, a zamówię 2, może się uda. Patrząc z pesrpektywy tych kilku minut wyszło, że dobrze zrobiłem, bo nie miałbym ani 2, ani 21, a za chwilę poszła 13-tka,ostatni mój upatrzony numer, także wyszło szczęśliwie ;)

Edit - i widzę że dzięki temu masz parkę w 21 :D

hehe Split ja natomiast powiem Ci, że również zastanawiałem sie na nr. 2, ale pomyślałem, że parka będzie sie ładnie komponować

Cieszę sie, że nie "weszliśmy Sobie w drogę" i tym samym obaj jesteśmy usatysfakcjonowani:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czytało się regulaminu zapisu, oj nie czytało ;)

No więc raz jeszcze: na dniach Łukasz składa oficjalne zamówienie do Guntera, ten przysyła nam 66 kodów (dla każdego zegarka po jednym). Ja rozsyłam te kody do każdego z Was na PM, z krótką instrukcją w jaki sposób dokonać przedpłaty. To będzie 50EUR na konto PayPal (lub rachunek bankowy, dowiemy się czy można) opisane w tytule wpłaty indywidualnym numerem zegarka (lub dwóch). Gunter po jakimś czasie odeśle nam pewnie listę wpłat jakie zarejestrował, opublikuję ją i dodawał będę sukcesywnie kolejne osoby, które będą wpłacały. Zegarki w tym czasie będą w produkcji, potrwa to jakiś czas, pewnie ok. 2-3 miesięcy. W tym czasie zorientuję się jaka forma wysyłki będzie atrakcyjniejsza, ale wydaje mi się że indywidualna do każdego z Was (poproszę Was o adresy i numery zegarków które braliście, przekażę je Gunterowi). Początkowo chciałem wysyłkę zbiorową na mój adres, ale znowu musielibyśmy się bawić w kolejnego kuriera w Polsce, robić przelewy za tą przesyłkę, itp. Lepiej będzie po prostu zapłacić po 15 czy 20EUR za wysyłkę i po krzyku.

Tak to widzę ja :) A co wyniknie po drodze? Tego nie wiem, ale nie omieszkam Was poinformować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adres dostawy wpisuje się przy wypełnianiu formularza zamówienia na stronie Steinharta oraz na stronie PayPal przy płatności zaliczki. Dostęp do formularza zamówienia przez kod. Zmienić adres, w razie konieczności, będzie możliwość przy wpłacie pozostałej kwoty po gotowości zegarków. Także Steinhart przyjmuje przelewy bankowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha- dzięki za korektę!

Myślałem, że edycję limitowaną zamawia się nie poprzez stronę, a indywidualnie. Ale fakt- zamawia się na stronie, podając indywidualny kod, tak żeby przypadkowa osoba nie zwinęła zegarka. Łukasz wszystkiego się dowie i w stosownym czasie dam wszystkim info na PM.

Zostały 2 DLC, komu, komu? ;)

A nam niedługo stuknie setna strona tematu.

Edyta: Została JEDNA sztuka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i o to chodzi. DLC już nie ma . Miło, a martwiliśmy się o wiarygodność;)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL- patrzcie na punkt 4 regulaminu zapisów:

4. Zapisy potrwają do czasu wyczerpania numerów, ale nie dłużej niż rok (później zegarki trafią do wolnej sprzedaży).

Ja to jednak urodzony pesymista jestem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysoko postawiliśmy poprzeczkę. Także przy następnym projekcie łatwo nie będzie.

Na szczęście jesteśmy dobrymi marketingowcami, jak widać ;)

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL- patrzcie na punkt 4 regulaminu zapisów:

4. Zapisy potrwają do czasu wyczerpania numerów, ale nie dłużej niż rok (później zegarki trafią do wolnej sprzedaży).

Ja to jednak urodzony pesymista jestem ;)

katastrofistą bym rzekł :D

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W temacie DLC pozamiatane!!!! Yes yes yes

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

split- musimy ostro naładować akumulatory przed następnym :) Będę już wiedział jakich ruchów się wystrzegać, bo sporo mnie ta edycja nauczyła. A i od strony marketingowej świetnie wyszło :D

@rtur- doskonale to określiłeś ;)

Aha, DLC już wyszło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie mi żal , że nie mogłem się przydać przy projekcie. Nie można lekceważyć jednak tego forum. Za rok , czyli pewnie za miesiąc dołączę do nowej edycji ;)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arturze, spokojnie, nowa edycja nie ruszy szybciej niż dostawa zegarków z tej edycji ;) Pewnie na jesieni, albo w zimie jak nie będzie co robić popołudniami to coś się skleci i ruszymy z nowym projektem. Wtedy będziesz miał również okazję dołączyć do ekipy "projektowo-wykonawczej" i rzucać pomysłami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Emocje usypiają . Kończymy dzień pełen emocji. Pozdrawiam wszystkich, dziękuję kolegom za świetny projekt. Obiecuję zdjęcia nadgarstkowe żony - wyjątkowo piękna smukła dłoń i taki wielkolud!!! Sexy jak chrypka u blondynek ;)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rturze- trzymamy za słowo, tylko niech się nie nabawi zakwasów żonka ;) A blondynki z chrypką uwielbia chyba każdy :)

Dominiku- jakby co to mamy jeszcze caaały rok :D Łukasz jak wejdzie na forum to nie będzie wiedzial co się stało. Dzwoniłem do niego tuż przed zapisami, to był w trasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie za piękny projekt.

W realu pewnie będzie budził jeszcze większe emocje.

A dylemat stal czy DLC rozwiązałem podobnie jak większość zapisując się na jeden i drugi

Już nie mogę się doczekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, że Ci się podoba i mam nadzieję, że zegarek "będzie się nosił"! Gratuluję parki, dwie ósemeczki to nie w kij dmuchał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.