Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

niby masz rację - na pewno kawał świetnej roboty

zegarek świetny

ale jak już zachwyt opada

że jest przykręcany - super - że nie do obrotowego pierścienia już trochę mniej, ale OK nie musi się obracać.

jest jedno, ale - ile w czasie użytkowania tych śrubek się po prostu zgubi? przez nieoptymalne dokręcenie, lub od wstrząsów - nawet nie będziesz wiedział kiedy i gdzie

niby śruba potęga, ale podkładki sprężynującej brak - taki wywód z praktycznego punktu widzenia

poza tym moje linki proszę traktować poglądowo w oczekiwaniu na nasze, ponieważ jak widać na zdjęciach porównawczych koperta nie jest od modelu triton (min. długość uszu)

widać również, że jeżeli bransoleta nie jest profilowana to pasuje jak świni pod ogon

a co do oczekiwania - może jurek spadnie na jesień, oby nie skoczył na 4,50 ;)

w innym linku znalazłem przedstawiony problem na którym widać, że wskazówka GMT nie pokazuje równo pełnej godziny jest o 1mm lub indeks sekundy wcześniej

więc jeszcze raz prośba do Pilotów Projektu, aby cisnęli o kontrolę jakości i sprawdzenie pokryć wszystkich wskazówek z tarczą na godzinie 12/24 i 6/12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontrola to priorytet! :)

Aha- wróciłem więc spokojnie piszcie, pytajcie i męczcie póki jestem jako tako wypoczęty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy odważysz się odpisać... masz taką ładną liczbę postów ;D

ps. to kiedy będzie zegarek ? :)

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daleeeko jeszczeeee? Tego chyba nikt nie wie... jak tylko Łukasz wróci poproszę go o kontakt z Gunterem i wybadanie stanu realizacji :)

Rzeczywiście ładnie się prezentują te trzy tysiączki okrągłe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do realizacji, za około 3 tygodnie powinienem otrzymać od Steinharta dekiel Aquariusa do akceptacji (fizycznie gotowy) ;)

Więc pewnie kpl. zegar będzie gotowy za 2 - 3 m-ce, tak domniewam

PS. mam już cenę za bransolety, ale postanowiłem jeszcze cos uszczknąć, więc podam już wariant ostateczny :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne newsy! Jak z deklem sobie poradzą to o resztę będę się mniej martwił :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No zobaczymy, jak to wyjdzie :

Oczywiście wrzucę tu fotki, w celu wspólnego ustalenia czy wszystko "in ordnung".

Widzę, że już 66 szt. poszło ;):rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra obejrzałem ten filmik i aż mnie ciarki przeszły na myśl jak będę rozpakowywał Aquariusa ... to pewnie będą niezapomniane chwile.

I dla mnie będzie to czas silnych wrazen . Jestem z pod znaku Wodnika,wiec Aquarius to zegarek dla mnie. :rolleyes:

Edit:

edit: gratulacje Wodniku :D / Moosehead / 22:34

;)

--

Pozdrawiam,/ZKD/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszedł komplet? zaraz popatrzę, kto jest szczęśliwym "ostatnim" :rolleyes:

edit: gratulacje Wodniku :D

SIRLUKE1, dostaniesz ten dekiel fizycznie do ręki??? ;)

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to nie widzę innego wyjścia- muszę się wybrać do Szczecina celem komisyjnego obmacania dekla zanim pójdzie do produkcji :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyślę Ci go ;) Chyba jest paru zapisanych z okolic Wrocławia :) To weźmiesz na spotkanie Waszego podstolika :D

Ze Szczecina jestem chyba tylko ja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A już myślałem, że się wproszę na browarka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Informacja dotycząca bransolety. Wszyscy chętni, którzy chca nabyć bransoletę do Aquariusa muszę się przygotować na koszt:

65 Euro

Gunter taniej już nie odda. Rabat udzielony to 23,52 %

Bransolety będą wysyłane wraz z Aquariusem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A będzie możliwość zobaczenia tej bransolety.. Jak rozumiem będzie dostępna w stal oraz DLC?

Rozumiem, że wróciłeś z urlopu i pomęczysz ich o jakieś terminy? :lol:

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena ok, może się skuszę na taki kajdan, ale wtedy 300g na ręku murowane :lol:

mindform- w ub. tygodniu było info, że wersja "próbna", do zaakceptowania, ma być gotowa w ciągu 3 tygodni :) Dalsza produkcja ma zająć pewnie ok. 3 miesięcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mindform- w ub. tygodniu było info, że wersja "próbna", do zaakceptowania, ma być gotowa w ciągu 3 tygodni :) Dalsza produkcja ma zająć pewnie ok. 3 miesięcy.

a mi się wydawało, że wersja próbna tyczyła się tylko dekla :lol:

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, tak, tak- zapomniałem dodać, że dekla :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, 65 euraczy... Pomyślimy :)

SIRLUKE1, daj znać, jak trzeba będzie podejmować ostateczne decyzje w temacie brandzoleta.

Choć szczerze mówiąc, taki kajdan warto by chyba mieć...

Raport bieżący:

Na niemieckim forum trwa nadawanie na nieterminowość i dziadostwo ogólne w firmie S. - ale o plagiatach już nikt nie mówi. Organizator próbuje hamować krzykaczy, zamykając wątki dla dyskusji.

Luzik.

Łoś on "sniff sniff" mode :lol:

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Źle to brzmi, z tym dzidostwem :lol: Mam nadzieję, że w naszym przypadku się przyłożą :)

O terminy pomęcze ... yes

Bransolety mają być w DLC i Stali ... yes

Dekiel do akceptu otrzymam stalowy ... yes

Przy okazji:

organizuje drugi zakup grupowy czasomierzy Stenka, piszę bo może komuś się temat nie rzucił w oczy :) Zapraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się piszę na pewno na jeden kajdan, a być może i dwa - do obu zegarków.

Kiedy jakieś decyzje, płatności, zamówienia na bransolety Łukaszu?

pzdr

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wysłałem PW. Dwie czarne 4 me

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Źle to brzmi, z tym dzidostwem :lol: Mam nadzieję, że w naszym przypadku się przyłożą :)

Dziadostwo w tym sensie, że tak strasznie się limitka wlecze, a jak już-już zaczęła być rozsyłana, to wypłynęła ta wtopa z tarczami. I teraz to się znowu wlecze... Kilka osób sobie odpuściło czekanie (ale mają dość długą listę rezerwową). A Stenek też tylko zleca te tarcze, więc jest zależny od obcych terminów itd. yes...

Ważne jest, żeby podtrzymywać go w świadomości, iż takie niedoróbstwa odbijają się bardzo głośnym echem. I żeby 10 x sprawdził (ale zrobił to szybko), zanim wyśle buble na kolejny rynek. Jak mu Aquarius wyjdzie z głośnym "ooooch..." wśród publiczności, to się wrażenie poprawi. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba i ja się skuszę na bransoletę.

Jak już będzie gotowe to dajcie znać co i jak.

Może na Gwiazdkę zdążą :lol:

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do zamówień, to skontaktuję się w tym temacie z Anią i ustalimy co i jak.

Myślę, że aby móc pominąć moją osobę w jej zamówieniu ustalę ze Stenkiem jakieś hasło, które uprawniac będzie do zniżki.

Ale o szczegółach jak tylko cos będę wiedział :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.