sniq 0 #1 Napisano 15 Marca 2011 Witam, Jestem zainteresowany modelem DW-6900NB-7 white, może się ktoś bardziej wypowiedzieć na temat modelu dw-6900?A i szukam tego zegarka i nie wiem gdzie go mogę zakupić strasznie mi się podoba biały kolor może ktoś dać jakieś namiary lub jakiś inny podobny model raczej wersja white chociaz inne kolory tez byle nie standard czarny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #2 Napisano 15 Marca 2011 Witam, Jestem zainteresowany modelem DW-6900NB-7 white, może się ktoś bardziej wypowiedzieć na temat modelu dw-6900?A i szukam tego zegarka i nie wiem gdzie go mogę zakupić strasznie mi się podoba biały kolor może ktoś dać jakieś namiary lub jakiś inny podobny model raczej wersja white chociaz inne kolory tez byle nie standard czarny .....ja miałem kiedyś dw6900 - bardzo fajny - na tyle, że teraz kupiłem GW6900 Na bazarku jest biały 5600 - też fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Takeshi 0 #3 Napisano 15 Marca 2011 Podaje link z podobnym( nie identycznym modelem, kolejna wersja jest na następnej stronie)http://www.timetrend.pl/sklep-1,2,6387,6401-6-0-G_Shock.html O zegarku się nie wypowiem bo takowego nie miałem, ale na pewno będzie dobrze ci służył(przcież to jest G shock),no może kolor trochę trudny w utrzymaniu czystości. 0 Casio Gw 9200 Riseman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sniq 0 #4 Napisano 15 Marca 2011 dziek jestem też zainteresowany DW-6900CS-1ER na allegro jest nawet dobra cena 265 tylko nie wiem jak sie prezentuje na żywo szukam czegoś orginalnego tak samo aw 591 (widzialem na yt wersje white) może też ktoś wie coś wiecej coś na ten temat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Takeshi 0 #5 Napisano 15 Marca 2011 Niestety najlepiej zegarek prezentuje się w rzeczywistości,zdjęcia fałszują faktyczny wygląd, więc jeżeli chcesz mieć 100% pewnośćczy zegarek się spodoba musisz go obejrzeć na swojej ręce( nie chodzi tylko o wygląd, leczo czytelność- dotyczy to zwłaszcza nietypowych wersji kolorystycznych i zegarków z negatywowymi wyświetlaczami). Nie chcę ciebie martwić ale na zdjęciu odczytania zegarka są poprawne, ale w rzeczywistym świetle czasami nic nie widać.Tylko może być też problem ponieważ chcesz zakupić ciekawą wersję dw 6900, a takie nie są wszędzie dostępne. 0 Casio Gw 9200 Riseman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #6 Napisano 15 Marca 2011 Posiadam bialego GW-M850 Swietny jest! - ten kolor http://zegarkiclub.pl/forum/topic/52067-bialy-g-shock-gw-m850-7/ Ostatnio nawet wystawilem go na sprzedaz, ale szybko dotarlo do mnie, ze to nie jest dobry pomysl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sniq 0 #7 Napisano 16 Marca 2011 GD-100SC wersji white czy G-7900A ktory lepsz? biorac pod uwage tez specyfikacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Takeshi 0 #8 Napisano 17 Marca 2011 Z tych dwóch zdecydowanie lepszy pod względem funkcji jest G 7900W G 7900 masz dodatkowo wykres pływów i faz księżyca, z funkcji bardziej przydatnych jestpodwójny stoper mierzący równolegle i niezależnie od siebie czas do 1000 godzin(w GD 100 stoper mierzy czas do 24 godzin i jest to stoper pojedynczy).Zegarek według specyfikacji może bezproblemowo pracować w temperaturze - 20, natomiast zwykły g w - 10 (to tylko 10 stopni ale w naszym klimacie to jest istotny problem). Więc jeżeli bierzesz pod uwagę funkcje i zdolności zegarka to bez wahania wybierz G 7900(jeśli by cię było stać to możesz też pomyśleć o GW 7900, masz wtedy synchronizację falami radiowymi i baterie słoneczną- tzw. full wypas.) 0 Casio Gw 9200 Riseman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sniq 0 #9 Napisano 17 Marca 2011 ok dzieki za info , a jeszcze 1 G-Shock G-312R za 250 oplaca sie nowy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Takeshi 0 #10 Napisano 17 Marca 2011 G-312RL-4AER w timetrendzie(czyli u oficjalnego importera)jest za 299,40 zeta.Więc jeżeli za 250 zł kupiłbyś ten zegarek z gwarancją zibi(czyli 3 letnią honorowaną w Polsce) to bierz ten zegarek od ręki.Natomiast jeżeli dają 2 letnią swoją gwarancję to znaczy że jest to import nieoficjalny, zegarki są wstawiane na rynek bez wiedzy Casio Europa.Ale trzeba stwierdzić, że jeżeli jest to prosty model bez solara(bateria solarna może być za bardzo wyładowana) to w takim zegarkunie powinno się nic popsuć.Jedyną wadą kupowania zegarków poza zibi jest brak drukowanej polskiej instrukcjii (bo np. sprzedawcy dają instrukcję tłumaczoną przezsiebie w zabezpieczonym pliku pdf, i takiej instrukcji nie wydrukujesz dla swoich potrzeb). 0 Casio Gw 9200 Riseman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szynas222 0 #11 Napisano 23 Grudnia 2011 Witam zakupilem ostatnio w internecie zegarek ten ponizej ale jeszcze do mnie nie doszedl mam mieszana uczucia bo nie wiem czy kupilem ten dobry chcialem ten dokladnie zegarek emienema wszedzie w necie podaja ze to model: Biały klasyczny DW-6900NB-7ER a ja kupilem DW-6900NB-7B wiec nie wiem czym to sie rozni?? Czy to czyms sie rozni? Po czym poznac ze zegarek nie jest podrabiany co musze miec w zestawie aby rozwialo moje watpliwosci?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach