Charin 0 #1 Napisano 24 Marca 2011 Witam, przedstawiam Wam mojego Poljota, po wymianie szkiełka i po dobraniu paska (jestem bardzo pozytywnie zaskoczony).Gdy tylko odbiorę moje Atlantici, też wstawię ich zdjęcia. Tak wyglądał przed: Tak dziś: Mam nadzieję, że zegarek odzyskał chociaż część dawnej świetności. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha 43 #2 Napisano 24 Marca 2011 Nie mam pytań 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1507 #3 Napisano 25 Marca 2011 I o to właśnie chodziło! Zegarek jest piękny i dobrze, że będąc pamiątką rodzinną trafił do osoby, która się o niego zatroszczyła. Zważywszy na wiek, tarcza jest wręcz przepiękna. Ten czarny kwadracik wokół daty lubi się przetrzeć, a tu jak nówka Gratuluję o pokazuj co tam masz jeszcze fajnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lester_87 #4 Napisano 26 Marca 2011 Niewielkim nakładem taki efekt świetny efekt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charin 0 #5 Napisano 26 Marca 2011 Dzięki wszystkim za miłe słowa. Obiecałem, że pokaże Atlantica, tak też zrobię.Kupiłem go kilka dni temu od kolegi z tutejszego forum.Koperta w średnim stanie, chyba go pochromuje - co o tym myślicie?Poza tym, tarcza w dobrym stanie.. Wskazówka sekundnika, za krótka - może uda mi się zdobyć oryginał.Mimo wszystko, już go kocham 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charin 0 #6 Napisano 27 Kwietnia 2011 Kolejny zegarek, tym razem powrót do ruska..Majak: Jest przy nim ciekawy pasek.. Pierwszy raz z czymś takim się spotykam.Jutro odbiór atlantica z powyższego posta - był na chromowaniu. Ciekawe jaki będzie efekt - wstawię zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach