Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Sokrim

Zapytanie o firme KRAFFKATE Damian Krawczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie nie wiem czy to najlepszy dział na to pytanie.

Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś z kolegów kupował coś za pośrednictwem firmy KRAFFKATE.

Sklep ten ogłasza się także w Internecie. Przejrzałem aukcje i kupujący najczęściej kupują rotomaty.

Czy ktoś ma doświadczenia co do zegarka. Czy ktokolwiek na forum może polecić tego sprzedawce.

Chciałbym zakupić zegarek ale nie wiem jak z wiarygodnością sprzedawcy.??

Będę wdzięczny za info.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowałem u tego Allegrowicza rotomat Modalo.Towar oryginalny,obsługa profesjonalna-rachunek,faktura vat.

Rotomat otrzymałem porządnie zapakowany,ekspresowa dostawa.Jednym słowem-porządna firma.Podejrzewam że

kupując zegarek u tego Allegrowicza też będziesz zadowolony,czego z całego serca Ci życzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej polecam ten sklep. Przesyłki błyskawiczne.Tylko rzeczy oryginalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej polecam ten sklep. Przesyłki błyskawiczne.Tylko rzeczy oryginalne.

Polecam tą firmę. Kupowałem tam kilka dni temu rotomat. A że akurat byłem przejazdem w Tarnowskich Górach mogłem sobie zobaczyć to cacuszko na miejscu i dokonać wyboru między dwoma modelami, które mnie interesowały.

Co do profesjonalizmu i jakości oferowanych towarów nie mam więc zastrzeżeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również kupowałem tam rotomat. Przez internet. Bardzo dobry i profesjonalny kontakt i obsluga. Polecam z czystym sumieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowałem tam razem z ojcem dwa rotomaty. Obsługa w porządku, doradzili co wybrać. Co do zegarków się nie wypowiadam, ale nie sądzę, żeby były problemy.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

ja kupowalem dla zony Maurice Lacroix model niedostepny. wplacilem im pieniadze i po 2 tygodniach dostalem sliczny nowiutki zegarek na prezent:)

nie mam chlopakom nic do zarzucenia, wrecz przeciwnie, dokonali niemozliwego sprowadzajac mi zegarek niedostepny od kilku lat.

jednym slowem polecam KRAFFKATE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

troche po czasie ale moze komus sie przyda.

ja kupowalem dla zony Maurice Lacroix model niedostepny. wplacilem im pieniadze i po 2 tygodniach dostalem sliczny nowiutki zegarek na prezent:)

nie mam chlopakom nic do zarzucenia, wrecz przeciwnie, dokonali niemozliwego sprowadzajac mi zegarek niedostepny od kilku lat.

jednym slowem polecam KRAFFKATE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.