Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

blueshadow

Gdzie w Polsce można kupić zegarki Hamiltona??

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Od jakiegoś czasu szukam w internecie dystrybutorów zegarków Hamilton w Polsce i nic nie mogę znaleźć. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć czy są oficjalni/nieoficjalni dystrybutorzy Hamiltona w Polsce (na oficjalnej stronie nie ma żadnej lokalizacji w Polsce)? I jak ewentualnie wygląda sprawa serwisu?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Słabo szukasz. Wystarczy wpisać w Google "Hamilton zegarki" i otworzyć pierwszy link. To sklep naszego kolegi z forum. Nie mniej to nie jedyny sklep internetowy z ta marką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słabo szukasz. Wystarczy wpisać w Google "Hamilton zegarki" i otworzyć pierwszy link. To sklep naszego kolegi z forum. Nie mniej to nie jedyny sklep internetowy z ta marką.

Masz na myśli luxtime.pl czy chronos-zegarki.com.pl ?

Również bardzo poważnie rozważam zakup Hamiltona ale właśnie trochę zniechącał mnie brak oficjalnego przedstawiciela i kłopot z dostępnością.

Jak rozumiem, wspomniany człowiek i jego sklep są pewne i można mu spokojnie zaufać?

pozdrawiam

Maciek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Masz na myśli luxtime.pl czy chronos-zegarki.com.pl ?

Również bardzo poważnie rozważam zakup Hamiltona ale właśnie trochę zniechącał mnie brak oficjalnego przedstawiciela i kłopot z dostępnością.

Jak rozumiem, wspomniany człowiek i jego sklep są pewne i można mu spokojnie zaufać?

pozdrawiam

Maciek

Ten drugi, a kolegę znajdziesz TU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie nie doprecyzowałem, że nie chodzi mi o sklep tradycyjny nie internetowy. Fajnie byłoby przed zakupem obejrzeć zegarek, wziąć do ręki itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

No właśnie nie doprecyzowałem, że nie chodzi mi o sklep tradycyjny nie internetowy. Fajnie byłoby przed zakupem obejrzeć zegarek, wziąć do ręki itp.

Takiej opcji niestety nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dolicz sobie, na wszelki wypadek (a w zasadzie na pewno), cło i VAT 23% do ceny tego zegarka.

Hmmm...no to pytanie na ile te x-windy sa warte takiej ceny?

Mi sie strasznie podobaja, ale nie chcialbym przeplacic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie są warte tyle, ile ktoś chce za nie dać... Trudno to oceniać. Dość nowy model, dość rzadko spotykany jeszcze, więc pewnie swoje musi kosztować.

Ja napisałem tylko o tym, że dziś SC trzepie większość paczek, zatem cło i VAT zapłacić trzeba, inaczej po przesyłce.

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest wlasnie problem ze nigdzie w Polsce nie mozna obejrzec zegarka przed zakupem :) No chyba ze od znajomego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze ktos zna jakis sklep w Niemczech (np. Dresden, Berlin) w ktorym mozna byloby kupic Hamiltony?

Kurde w Ulm byly, w strefie bezclowej sa i gdybym wiedzial to zaraz bym kupowal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze ktos zna jakis sklep w Niemczech (np. Dresden, Berlin) w ktorym mozna byloby kupic Hamiltony?

Na oficjalnej stronie Hamiltona jest wyszukiwarka sklepów stacjonarnych

http://www.hamiltonwatch.com/en/store-locator/

Wpisz Europe -> Deutschland -> Search

W/g wyników wyszukiwania w Dreznie jest jeden sklep, a w Berlinie osiem.

Więc lepiej jechać do Berlina :lol:

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odradzam zakup Hamiltona w sklepie glooks.com - przeczytaj warunki gwarancji!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

Sam bardzo nie dawno nabyłem mojego pierwszego Hamiltona Khhiaki Field auto i miałem dokładnie ten sam dylemat.

Podesłałem Ci info na prv, gdzie ja nabyłem swojego (nie chce być posądzony o pseudo-reklamę).

Kłopot polega na tym, że niestety import z zagranicy praktycznie wiąże się z vatem jaki zostanie naliczony(clo to grosze).

Kończąc dodam, że mój hamiltonek chodzi pięknie i każdemu mogę polecić ten model...

Pozdrawiam

Be_happy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety sklep glooks.com nie wysyła do Polski. Na liście krajów, do których zegarki nie są wysyłane znaleźliśmy się w "doborowym" towarzystwie.

Tak przy okazji ciekawy jestem dlaczego. ;)

"We gladly ship to all over the world, with few exceptions;

(we do not ship to Afghanistan, Angola, Bangladesh, Bulgaria, Burma, Burundi, Congo, Cuba, Ethiopia, India, Indonesia, Iran, Iraq, Poland, Romania, Rwanda, Seychelles, Slovenia, Sudan, Syria, and Yemen)."

http://www.glooks.com/i/faq.asp#6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Chciałbym odświeżyć temat. Gdzie w Polsce (lub kraju Unii) mógłbym kupić Hamiltona Jazzmaster Slim z jasną tarczą żeby nie płacić podatku i cła.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wygugluj sobie hayder exklusive, znajdź na ich stronie i zapytaj ich czy mają na stanie. na ebayu masz też od włoskich i hiszpańskich sprzedawców.

pzdr

Darek

Wysłane za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież na allegro masz - zawsze możesz zapytać, może sprowadzą żądany model.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem ten sam problem. Mój przyjechał z Niemiec, a tam bez problemu przymierzysz, wybierzesz i widzisz co kupujesz.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam, w Niemczech bez problemu. Ja ostatnio oglądałem w Berlinie - 2 sklepy w odległości 500m od siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ciągle wiąże się z wyjazdem, a ja niestety nie mam takiej możliwości :( .Chyba, że znalazłby się ktoś tak dobry kto przy okazji mógłby mi go zakupić.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.