mari00sh 0 #1 Napisano 8 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów!To mój pierwszy post na forum, a już na początku chcę podziękować wszystkim aktywnym użytkownikom dzięki którym udało mi się "popełnić" mój wymarzony zakup.Z przyjemnością prezentuje Wam spełnienie moich założeń automatycznego zegarka z widocznym mechanizmem w przestępnej cenie.Miłego oglądania i zapraszam do komentowania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #2 Napisano 8 Maja 2011 Przyjemny model, i z białą tarczą 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3 Napisano 8 Maja 2011 Jak na OH, to całkiem, całkiem Witamy na forum. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxmenxx21 0 #4 Napisano 9 Maja 2011 klasyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gabrielxxx 0 #5 Napisano 15 Lipca 2011 Ja się nad podobnym zastanawiam zegarkiem - napisz jak wygląda jakość wykonania i opóźnienia? Mi się taki podoba z tym WIĘKSZYM open heartem ale w kolorze czarnym tarcza tylko, że nie wiadomo jaki to ma mechanizm w sobie - bo ten Twój to japoński - pewnie citizena.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #6 Napisano 17 Lipca 2011 wyglada pieknie pogratulowac napisz cos o nim wiecej sam chetnie przeczytam......i niech sie dobrze nosi 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach