Woytec60 141 #1 Napisano 10 Maja 2011 < 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #2 Napisano 10 Maja 2011 Świetny! Gratuluje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #3 Napisano 10 Maja 2011 Dziękuję Na wakacje będzie jak znalazł. 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #4 Napisano 10 Maja 2011 Fajny, chyba zainwestuję parę złotych w jakieś Orienty, bo widzę że cieszą się dobrą opinią. Tylko kiedy ja je będę nosić 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #5 Napisano 15 Maja 2011 Wojtek, piękny zegar, a jaki fotogeniczny... Gratuluję. Może zagrozić pozycji Twojego ulubieńca(BM)... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #6 Napisano 15 Maja 2011 Raczej go uzupełnia Ostatnio faktycznie jakby ten nowy częściej na ręce ale pewnie dlatego właśnie, że nowy.Powoli się opatrzy a BM trzyma się mocno 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forfiter 0 #7 Napisano 17 Maja 2011 Orient naprawdę robi fajne zegary, wybrałbym coś dla siebie np model widoczny na zdjęciach wyżej wydaje się ciekawy ale nie mogę zdzierżyć tego dziwacznego logo które wieje wiochą na kilometr, czy w tej firmie nikt jeszcze nie wpadł na pomysł żeby zmienić logo na jakieś bardziej stonowane,albo całkiem zastąpić je napisem "ORIENT"? W wielu zegarkach tej firmy właśnie logo niszczy/zakłóca udany całokształt finalnego produktu - moim zdaniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #8 Napisano 17 Maja 2011 Forfiter - mam to samo:-) W przypadku wielu modeli tego producenta właśnie logo mnie odstrasza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakero 0 #9 Napisano 19 Maja 2011 Gratuluje, piękny zegarek.Bardzo mi się podoba ten Orient, jest w moim stylu. Zbieram kaske na niego i może za jakis czas zagości na mym nadgarstku 0 Moje zegarki: CYMA na ETA2783, SEIKO SNKE63K1, LORUS RXN55BX9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #10 Napisano 19 Maja 2011 Na pewno nie pożałujesz, to dobry zegarek.A logo...można się przyzwyczaić Szczerze powiedziawszy logo Orienta znam od lat 90-tych ubiegłego wieku gdy kierowcy TiRów przywozili "cesarskie" patelnie z Iraku.Wtedy to szpan był Nigdy mi te lewki specjalnie nie przeszkadzały, widziałem gorsze znaki firmowe. 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #11 Napisano 19 Maja 2011 To fakt, ja też szczylem będąc widziałem pierwszego orienta w rodzinie u osoby, której współmałżonek pracował na kontraktach w Iraku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach