Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

damian398

Pozłacany zegarek.

Rekomendowane odpowiedzi

Może ma ktoś jeszcze propozycje zegarków w cenie do 800 zł które pokazują 24 godziny a nie jak standardowo jest 12? Bardzo mi się spodobała ta opcja godzinowa :) Mogą być tańsze ale dobrej firmy.

Trudno znaleźć coś ciekawego i taniego z 24 godzinnym podziałem tarczy, może oprócz zegarków rosyjskich, rozejrzyj sie za jakąś Rakietą czy Szturmańskie.

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli szukałbyś rakiety 24h to na alledrogo są współczesne za 1xx pln, ale ja polecę szukać starej radzieckiej w stanie NOS - są lepszej jakości a cena będzie porównywalna z nowymi (oczywiście trudniej kupić).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zegarki ciekawe jednak ta pierwsza propozycja najbardziej mi się podoba i hyba tego modelu bede szukal. A moze ma ktos jakies propozycje eleganckiego firmowego zegarka ale nie pozlacanego bo jednak z czasem zrobi sie brzydki a zegarek bedzie uzywany codziennie.

A co do zegarka to elegancki i prosty bez zbednych bajerow jak cisnieniomierz barometr czy kilka stref czasowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrz w ofercie Certiny, tam coś znajdziesz. Jest sporo modli w przedziale cenowym powyżej 1000 zł, masz też Tissota, Davose.

24 godzinne faktycznie rosyjskie, te zegarki są naprawdę bardzo dobre. Mi z tych wymienionych też najbardziej podoba się pierwszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwi mnie trochę co piszecie . Mam pozłacana Omege po dziadku którą mili ludzie na forum zidentyfikowali mi na rok 78 bodajże i nie widać na niej żadnych ubytków w warstwie złota . Moja mama cały czas od kąd pamiętam nie zdejmuje z ręki pozłacanego Longinesa i również poza porysowaną na wszystkie strony szybką nie widać na nim żadnych ubytków .

Dlatego mimo że nie znam się specjalnie na zegarkach to patrząc na swoje doświadczenia wydaje mi się że niepotrzebnie straszycie ewentualnych nabywców zegarków pozłacanych .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.