Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

N.p. podobny model prowadzenia interesów stosuje niemiecka firma Steinhart... Opracowanie, wzornictwo, centrala handlowa w Augsburgu. Produkcję zleca się podwykonawcam w Szwajcarji. Manufacturer Steinhart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie teraz pomyslalem, ze jesli rzeczywiscie zrezygnowali bysmy z nazwy MOSCOW CLASSIC, a nie udalo by sie wykonac "skrzydelek" to zrobi sie troche pusto na tarczy.

Jesli by tak stac sie mialo, to proponuje zamiast:

MOSCOW CLASSIC

EDYCJA LIMITOWANA

Umieścić:

EDYCJA LIMITOWANA

MECHANICZNY

100m/330ft

Zapelnimy odrobine miejsca, bedzie estetycznie i wzorem innych producentow minimum najwazniejszych informacji na tarczy.

Co Wy na to?

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc. Spojrzalem przed chwilka na projekty - nasz i "ich". Czerwona wskazówka sekundnika nie musi sie swiecic , ma byc natomiast czerwona! Nie przesadzajmy, to nie ma byc narzedzie pracy pilota a jedynie nasz projekt. A jezeli nawet bedzie troszke jarmarczny? Skrzydełka tez sa ok, chociaz tarcza faktycznie moze byc lekko przeładowana. Ale nie tego sie obawiam, wiecej do myslenia dalo mi okreslenie " malo estetycznie". Czy nalezy to rozumiec- "nie gwarantujemy utrzymania wysokiej jakosci obrazka na wszystkich tarczach"? Czyzby farba miala sie rozlewac?. Przy tylu rownoległych liniach byloby to widoczne. Niech realizuja nasz projekt, ewentualnie wyrzucmy skrzydelka jesli "malunek" sam w sobie bedzie "mało estetyczny". Dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co? Ja już jestem zmęczony tym. Albo robią ten projekt albo bawimy się w ciuciubabkę. Sądzę, że jakbyśmy to zlecili Parnisowi, zegarki już by były pod choinką. Chcą robić ok, nie, to pójdziemy do kogoś innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hola!

330 stóp = bzdura największa

pozdro

s.

Szkoda ze koledzie nie chcialo sie nawet uzasadniac swojego zdania... A wystarczylo przeciez napisac, ze lepsze byloby 100m/10atm, albo samo 100m, albo ze pomysl sie nie podoba. Nie ma gorszej rzeczy niz niekonstruktywna krytyka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie spokojnie chłopaki i dziewczyny !

Na obecną chwilę maja się w MC namyśleć w trybie natychmiastowym co dalej ;)

Mają realizować projekt który dostali. Niech stają na rzęsach. Ma być zrobione i już. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będzie bez Moscow to jestem zainteresowany sztuką z której ktoś zrezygnuje.

Jacek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Tak a'propos zegarków naszych kochanych, WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA.

pozdr

WS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdrowych wesolych swiat wszystkim zaangazowanym w projekt MC

pozdrawiam rolo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim Wam Życzę Zdrowych i Pogodnych Świąt i wielu zegarkowych i nie tylko prezentów pod choinką :)

Pozdrawiam

Witek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wesołych Świąt jak najbardziej.

Panowie jestem nowy na forum i w pierwszej chwili ciężko się w tym projekcie połapać, 34 strony tematu...

Na jakim jesteśmy etapie, czy projekt z pierwszej strony będzie finalnym czy nie? Czy można się wpisać na listę rezerwowych i jaka jest ostateczna cena?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Czy moze ktos z szanownych kolegow,kolezanek nie zechcial by odsprzedac swojego udzialu w projekcie? Jesli tak czekam na info. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

,,Niech żywi nie tracą nadziei".

Pozdrawiamsmile.gif.

,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam czy komuś wiadomo, choć w przybliżeniu, kiedy będziemy mogli cieszyć się nowym nabytkiem?

EDOX C1 DIVER 70157 3 NIN, SEIKO SAMuRAJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie nic nie wiadomo, liczyć trzeba że marzec.

Poza tym Rosja i prawosławni mają Boże narodzenie i Nowy rok do 11 stycznia więc lepiej im nie zawracać głowy ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jimi czy MC zdecydowało już co z realizacją naszej szaty graficznej tarczy?

Nie wiem czy jest jeszcze możliwe dokonać korekt umowy ale śledząc tą dyskusję zacząłem się zastanawiać co oni wstawią tam do środka?

Bo patrząc na to, że MC do swoich modeli opisanych jako 3602 potrafi wsadzić takie coś

p7161010.jpg

jaki i takie:

598818d1326229241-show-your-flieger-non-rivet-strap-dsc02986.jpg

MC Sturmovik

To drugie to oczywiście 3603 ale jak już czytałem w kilku miejscach na forum, że zdarzyło się użytkownikom w modelach opisanych jako 3602 dostać zegarek z 3603 B)

Niemniej jednak byłoby dobrze jakby MC postarało się o lepszą wersję 3602 dla naszego projektu a nie wsadziło nam takiego badziewia jak na pierwszym zdjęciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To drugie to oczywiście 3603 ale jak już czytałem w kilku miejscach na forum, że zdarzyło się użytkownikom w modelach opisanych jako 3602 dostać zegarek z 3603

Fotka na szybko, smartfonem. Zegarek i gwarancja z numerami.

2012-01-16%252525252015.37.17.jpg?gl=PL

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja pozwolę sobie zapytać czy są już jakieś oznaki postępów tworzenia naszego MC? B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie ...

Jest taka sprawa ...

Co do mechanizmu MC zapewniło mnie że mechanizm będzie tak samo dobry jak wersja mw75 powyżej !

Niestety, od 2007 Molnija już nie jest produkowana .... i mają na stanie te złote.

Nie są złe, ani awaryjne .... po prostu różnią się nie zdobionymi płytami.

Co do tarczy ... proponują takie cuś :

zamowienieprojektnr3.jpg

Ale nam kropki dookoła sekundy się nie podobały.

Czerwone indexy rzymskie wraz z czerwoną wskazówką sekundy wyglądały by ładnie !

MC mówi że produkcja kopert trwa, mechanizmy skręcają itd, szafiry szlifują i proces trwa :)

Aha, napisałem in że ta czcionka Time new Roman zmienić na ARIAL - jest prostsza i czytelniejsza

Dajcie znać czy nam to pasuje .:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie w porządku :)

Czemu jest na projekcie "Quantity :60" ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widocznie założyli sobie że 5 będzie do wyebania jak to zaczną produkować :)

Aha ...

Znalazłem producenta klamerek pre V ... w satynie i czarnym PVD oraz zapięcia motylkowego z bocznymi guzikami też w satynie i czarnym pvd ... negocjacje trwają ... :)

PS. Stęskniłem się za Wami ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.