Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

A może koledze Split zwyczajnie jest żal że wycofał się z projektu którego szczęśliwe zakończenie jest tuż tuż...inaczej mówiąc zazdrość,zwyczajna ludzka zazdrość...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajmy spokòj. Kolega raz twierdzi że nie jest zorientowany temacie bo go odwiedzał ostatni raz w ub. roku a zaraz potem że zagląda codziennie.

Proponuję za Jimmim odpuścić ten prowokacyjny wątek o farsie i szopce i debilnych zasadach.

Taki świat nam się zrobił że buduje się popularność czy próbuje dociec swoich racji przez agresję lub sensację.

To przykre ale zaczyna być normą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może koledze Split zwyczajnie jest żal że wycofał się z projektu którego szczęśliwe zakończenie jest tuż tuż...inaczej mówiąc zazdrość,zwyczajna ludzka zazdrość...

Dokładnie, gdyby faktycznie już mu na tym nie zależało, nie rozpoczynał by tu takich wątków.

Ja też żałuję, że nie wziąłem udziału w projekcie. Ale nie oczerniam tutaj tego przedsięwzięcia, tylko gorąco kibicuję i czekam z niecierpliwością na sfinalizowanie projektu.

Pozdrawiam wszystkich uczestników ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczęśliwi Ci, co w nieświadomości trwają :rolleyes:

Już się nie mogę doczekać opinii po otrzymaniu tych długo wyczekiwanych i poprawionych...

Przepraszam, nie biorę udziału, nie kupuję, ale żywo interesuję się tematem.

Pozdrawiam wszystkich,

Cezar

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jacyś nerwowi się co poniektórzy robią :)

split wyraził swoje zdanie a tu jakies nerwy...

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie, ale mam info że jadą sobie do Nas :lol: i są bardzo bardzo niedaleko ! Jak tylko będę je widział to nawet telefonem zrobię zdjęcia i wystawie na forum.

Tak się składa że za niedługo będę odbierał w siedzibie MC zegarki to postaram się obejrzeć na żywo te modele z nowej serii i dam znać jak się to na żywo prezentuje .

Mam nadzieję że będą je już mieli na stanie jak przyjadę :)

To jak to jest?

Ty po nie jedziesz, czy one jadą do Ciebie :blink: ?

WorldWideWatches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chomior - a jakie to ma znaczenie?

Ważne, że będą lepsze i już... :D:lol::D

Wprawdzie to takie kupowanie kota w worku, ale to widać nikomu nie przeszkadza ;-)

Proof był żanującej jakości, a teraz, już bez zdjęć, gotowe zegarki jadą do nabywców... ciekawe.

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze powiedziawszy to trochę mnie ta sytuacja niepokoi. Cały czas byłem przekonany, że po poprawkach tarczy MC chociaż zdjęcia nam przyśle i po akceptacji projekt ruszy. Tymczasem okazuje się, że ufamy im na słowo a zegarki są już wyprodukowane.

Wszystko będzie pięknie jeśli faktycznie zostało to poprawione. Gorzej jeśli się okaże, że niewystarczająco. Co wtedy zrobimy, będziemy wysyłać 55 zegarków do poprawki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzieliście tarczę od Szturmańskiego? Obstawiam, że Wasza będzie nie gorzej wykonana niż seryjna...

Ludzie, bez spiny! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chomior ... Tak pojadę do Rosji po zegarki :blink:Chciałbym, ale niestety nie dam rady trochę napięty grafik mam ;)

Nie wiem czy wiesz, ale w Polsce MC ma swoją siedzibę gdzie umówiony jestem na odbiór zegarków.

Później rozesłane będą kurierem do osób z listy.

Na zaczepki nie będę reagował, bo po prostu nie mam zamiaru.

Wszystkich proszę o spokój , a Ciebie Split przepraszam że uznałeś za debilne numerowanie. Przykro mi, i żałuje że się wypisałeś.

Pozdrowienia dla Wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet mi sie tego nie chce komentowac, pewnie trzeba zrezygnowac z kupna zegarka ...

* zart, zart!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale będą zdjęcia gotowej tarczy, zanim będziesz wysyłał zegarki, czy nie?

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale będą zdjęcia gotowej tarczy, zanim będziesz wysyłał zegarki, czy nie?

Zdjęcia, pocztówki co kto chce .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chomior ... Tak pojadę do Rosji po zegarki :blink:Chciałbym, ale niestety nie dam rady trochę napięty grafik mam ;)

Nie wiem czy wiesz, ale w Polsce MC ma swoją siedzibę gdzie umówiony jestem na odbiór zegarków.

Później rozesłane będą kurierem do osób z listy.

Gdzie z mojej wypowiedzi wyekstrahowałeś informację, że po zegarki pojedziesz do Rosji :blink: ?

Problemiki z rozumieniem słowa pisanego?

WorldWideWatches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie z mojej wypowiedzi wyekstrahowałeś informację, że po zegarki pojedziesz do Rosji :blink: ?

Problemiki z rozumieniem słowa pisanego?

Nie, Ciebie nie rozumiem, bo nie jesteś widać temacie, a ludzi w błąd wprowadzasz swoimi pytaniami.

Nie jesteś w temacie, więc nie mam za złe że się dowiedzieć chcesz co i jak.

Ci co mają wiedzieć jak to się odbywa, a jest ich 54 w tym temacie są na bieżąco i wiedzą jak to się będzie odbywać.

Tak więc proszę nie robić zamętu w temacie .

Żeby się bajzel informacyjny nie robił wszystkim zainteresowanym co chcą informacji proszę o PW, a na pewno odpowiem na wszelkie pytania.

Ostatnio wiele pracy więc może mi trochę zająć odpowiadanie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... nie jesteś widać temacie...

Nie jesteś w temacie, więc nie mam za złe....

.... a jest ich 54 w tym temacie są na bieżąco i wiedzą jak to się będzie odbywać.

Tak więc proszę nie robić zamętu w temacie .

Generalnie wszystko jasne w temacie.

Ci co mają wiedzieć wiedza w temacie, Ci co nie wiedzą, się nie dowiedzą.

Więc temat jest jasny i przejrzysty, ja pytań nie mam.

Już się nie mogę doczekać, aż się pokażą te zegarki.

Mam nadzieję, że jakiś trafi na bazarek...nie zapisałem się w temacie :mellow:

Ale jestem w temacie :rolleyes:

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panom ktorzy maja watpliwosci chociaz w projekcie nie wzieli udzialu przypomnijmy ze jest to ROSYJSKI powtarzam ROSYJSKI zegarek LOTNICZY. Jesli komus nic to ciagle nie mowi zapraszam do obejzenia wnetrza samolotu np SU 22. Jesli szuaksz cukiereczka trzeba zmienic dzial na zegarki szwajcarskie i w cenie dopisac okragla cyferke z przodu, tyle jesli chodzi o powrot do genezy projektu i fochy doroslych ( ja mysle) facetow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak przy okazji chciałem dopytać o ten pasek z czerwonym szyciem z proofa (tego żenującej jakości zdaniem niektórych ;) ) Nie zamawiałem z Pattiniego bo zawsze wolę najpierw zobaczyć jak wszystko współgra a tu nie mam wątpliwości, że to była dobrana para ;) Można go gdzieś nabyć albo indywidualnie zamówić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jimi,

dziękuję za dzałania i spokojnie czekam na zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panom ktorzy maja watpliwosci chociaz w projekcie nie wzieli udzialu przypomnijmy ze jest to ROSYJSKI powtarzam ROSYJSKI zegarek LOTNICZY. Jesli komus nic to ciagle nie mowi zapraszam do obejzenia wnetrza samolotu np SU 22.

...ciekawe to co piszesz, szczególnie z tą szachownicą (Polską jak mniewam), nie chcę być złośliwy, ale wykrzyczenie tego, że zegarek jest ROSYJSKIM ZEGARKIEM LOTNICZYM jest trochę....eekhhmmm....ekkkhhmmmm...to właśnie, takie jest

...z resztą chyba SU-22 jest produkcji Radzieckiej a nie Rosyjskiej i należałoby napisać RADZIECKI ZAGAREK LOTNICZY i wtedy szachownca w pełni by pasowała ;)

Jesli szuaksz cukiereczka trzeba zmienic dzial na zegarki szwajcarskie i w cenie dopisac okragla cyferke z przodu, tyle jesli chodzi o powrot do genezy projektu i fochy doroslych ( ja mysle) facetow

...a tym stwierdzeniem dałeć czadu, szczególnie jeżeli chodzi o tych o których myślę, bo oni właśnie uwielbiają szwajcarskie zegarki i o innych nawet nie chcą słyszeć B)

...wszystko co powyżaej napisałem nie jest złośliwością ani atakiem, ale przyglądam się temu co tu się dzieje i nie mogę wyjść z podziwu dla wszystkich zainteresowanych tym zegarkiem. Szacun na maksa ;):blink:;)

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli komus nic to ciagle nie mowi zapraszam do obejzenia wnetrza samolotu np SU 22.

ah, wnętrze suczki <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość EPPL

Tego chyba jeszcze nie grali na żadnym forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że jest to forum miłośników zegarków i 80% userów to fanatycy i puryści zegarkowi. Ale panowie, bez spiny. Jeśli jest grupka osób (nawet casuali), którą łączy wspólny projekt, pozytywne podejście do niego i wszyscy w jej obrębie zgadzają się na takie a nie inne zasady, to co wam do tego? Uszanujcie, że forumowicze mogą mieć inne poglądy niż wy i nie zachowujcie się jak ludzie pustyni. Jeśli jesteście bardziej doświadczeni to proszę doradźcie, pokażcie drogę, ale myślę, że taki hejt nie wypada. Do czego dojdzie jak na forum powstanie projekt zegarka little pony? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Budowanie swojej pozycji na agresji, sensacji i probie wykpiwania wszystkiego czego ja nie wymyśliłem? W sumie to nawet już nudne się robi.

Spokojnie czekam na swój egzemplarz. Pozdrowienia dla Jimmiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Budowanie swojej pozycji na agresji, sensacji i probie wykpiwania wszystkiego czego ja nie wymyśliłem?

Brak czytania ze zrozumieniem ?

Błędna interpretacja faktów ?

Jak ktoś wspomniał, skoro wszyscy biorący udział w projekcie akceptują warunki, nie ma o czym mówić.

Cierpliwie czekać i jak dojdą wymarzone zegarki podzielić się radością z tymi, którym nie dane będzie ich mieć :)

Już się nie mogę doczekać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.