Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Samo

Klasyk retro na szerokim pasku

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie jakies firmy ktore produkuja takowe zegarki? Chce kupic taki na prezent, chodzi mi o styl ale wazna jest takze jakosc..

Znalazlem takie firmy, jednak nie spelniaja one chyba kryterium jakosci, a nie chce kupowac tylko stylowej tandety.

- Jordann Ker

- Kahuna

- Ben Sherman

Chodzi mi o oldschoolowy zegarek retro na szerokim skorzanym pasku, szerszym lub tej samej szerokosci co koperta. Takie zegarki byly modne wsrod starszej mlodziezy w stanach na przelomie lat 60-tych i 70-tych w czasie rewolucji hipisowskiej :)

Cos takiego:

ben-sherman-youths-cuff-watch.jpg

(ksztalt koperty nie wazny)

Aha, uzywane (allegro, e-bay) tez wchodza w gre, jak najbardziej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj budżet, jakim dysponujesz. Jednaak lepiej nie ograniczac się kwestią paska, tylko wybrać jak najlepiej pasujacy do oczekiwań zegarek, a pasek jaki chcesz możesz wybrac np. w ofercie polskiej firmy Pattini z Koszalina - sprzedają też przez internet i są otwarci na propozycje co do indywidualnej modyfikacji paska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze za rozsadna kwote, tak do 350zł powiedzmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

449-JR9158-1.jpg

AM3696_a1.jpeg

JR8983_2.JPG

Edit: :) Sposrod tych co wymieniles chyba najlepsze te Fossile ktore ja zaproponowalem, poszukaj na alledrogo to znajdziesz cos dla siebie;)

" tylko Seiko " Damian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.