Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ozzie89

Opaska ENERGETYCZNA - mBalance PowerBalance

Rekomendowane odpowiedzi

I pytanie do właścicieli takich bransoletek:

- działa toto? Co czujecie, jakie różnice?

- jaki model używacie? jakiej marki?

- gdzie kupowaliście i za ile?

Witam

Ja kupiłem i nosze miesiąc.

Kupiłem tu http://www.xtreme-style.pl/search.php?text=mbalance

Czy działa? No jakiegoś powera nie ma raczej, ale jakoś z rana łatwiej się wstaje ostatnio...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od energetyków wolę kawę, energetyki też ściema, mają dużo mniej wartości energetycznych niż wspomniana kawa.

Co do opasek, chciał bym zasięgnąć opinii osób które używają, i są zadowoleni lub wręcz przeciwnie :P

wielu sportowców to promuje, pytanie czy jedynie dla mody i kasy czy może jednak działa

Nawet kawę trzeba umieć odpowiednio pić żeby dawała efekty :lol:

Co do opaski to szczerze w to nie wierzę bo nie spotkałem żadnego fizykalnego wyjaśnienia jej działania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się łatwiej wstaje rano zawsze jak coś nowego kupię sobie. Zegarek, telefon, laptop, itp.

Co do jonizowania ujemnego. Podobno jonizowanie ujemne daje doskonałe efekty. Jednak czy jest możliwość, żeby centymetr aluminium jonizował Ci całe ciało?

Ja odpowiem w trochę inny sposób.

Swego czasu japońska firma produkująca odzież narciarską z najwyższej półki jakościowej i cenowej wypuściła kurtki z serii Ion Bodies, w której materiał miał wydzielać jony ujemne. Sam wtedy takową nabyłem. Może bardziej z przywiązania rodzinnego do marki niż, z uwagi, że zwracałem na ten majstersztyk techniczny uwagę, bo w sumie chyba wyczytałem co to takiego po roku użytkowania. Czułem się owszem trochę lepiej, świeższy, mniej zmęczony (ale sądzę, że to efekt tego, że w pierwszym roku kurtka była nówka, a potem przeczytałem, że powinienem się czuć rewelacyjnie w niej). Czy obiektywnie technologia się sprawdziła? Sądzę, że gdyby tak było, to byłaby stosowana do dziś, a na stronie producenta nie ma już o niej wzmianki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście od opaski wolę fajny zegarek. Ostatnio dziewczyna kupiła mi zegarek Freak Color. Działanie ma podobne co Power Balance. Do środka dodali mu jakieś minerały i przez to wysyła jony ujemne. Mówcie co chcecie, ale na mnie to naprawdę działa. Mam więcej energii i raz na zawsze (mam nadzieję) pożegnałem się z chronicznym bólem głowy. Praktyczny i fajny gadżet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a głowa Cię boli pewnie jak dłużej śpisz np w niedziele? Obawiam się, że te działanie to może być autosugestia, ale kto wie.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na tym forum Freak Color nie spełni zadania, bo każdy użytkownik musiał by nosić dwa zegarki... ;) już lepsza opaska choć co do jej działania mamy wątpliwości.. raczej autosugestia czy placebo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jako, że wcześniej coś napisałem chcę, to sprostować.

Otóż dowiedziałem się (trochę się przytyło, trochę się urosło w okresie późnego dojrzewania, itp, więc i kombinezon za ciasny, dlatego pomału rozglądać się trzeba za czymś nowszym i większym), że technologia Ion Bodies jest dalej stosowana, tylko nie ma żadnych jej opisów teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i albo chwyt marketingowy albo coś w tym rzeczywiście jest, każdy chyba powinien tego typu technologie wypróbowywać na sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy, tak jak napisałem, kiedyś ta marka chełpiła się tą technologią, dziś ją stosują, ale nie informują o tym i trzeba się w specyfikację zagłębić, żeby doczytać o tym, czyli albo na ludzi to nie działało wgl i nie wypromowali tego bardziej, albo uznali, że to jest coś codziennego i oczywistego, że nie ma sensu się tym szczycić. ;)

BTW. Mówimy tu już o marce z bardzo wysokiej półki cenowej i jakościowej, coś jak Rolek wśród zegarków. Świetna rozpoznawalność, bardzo wysokie ceny, jakość na najwyższym poziomie i pospolitość wśród zamożnych szczególnie na stokach Włoch, Austrii, czy Szwajcarii. Dlatego sam już nie wiem co myśleć o tej technologii w kontekście działania, a marketingu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam wodę z Lichenia! Też jest naładowana, z partnerką 3 m-ac pijemy i doszliśmy do wniosku że seks tylko po ślubie.

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i albo chwyt marketingowy albo coś w tym rzeczywiście jest, każdy chyba powinien tego typu technologie wypróbowywać na sobie.

zdecydowanie cos w tym jest (kasa dla producenta:P

tak jak kolagen w kremie dla pań, l karnityna w tabletkach i woda z lichenia

produkty amway tez testujesz na sobie? ;)

tengo hambre pero no tengo dinero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolagen nie wiem, ale z opisu działania brzmi to śmiesznie.

L-karnityna? Na mnie działa. Nie stosuję jej normalnie, ale jak ćwiczyłem na siłowni, to dużo lepsze efekty miałem po L-karnitynie z Olimpu.

Suplementy diety jako takie? Witaminy - ciężko określić, ale fakt, że biorąc Vita-Min z Olimpu czułem się trochę lepiej i brałem to jak byłem przemęczony, ciężko określić jak to jest w 100%. Ale jak brałem Omega 3 z Olimpu to zdecydowanie lepsze wyniki cholesterolu miałem (moja dieta, to jedzenie w pośpiechu, obiad o 20, pół dnia na 2 cheesburgerach z Aldi i czekoladzie, słodkie napoje i tym podobne gówno, bo niestety generalnie na nic czasu nie mam, poza ostatnim tygodniem może, kiedy to faktycznie luz i chill-out). Także też bym tych suplementów od razu nie skreślał.

Cudowne środki na oczyszczenie krwi. Działają, ale taki efekt masz przy 2 dniach Yerba Mate, czy tygodniu zielonej herbaty czystej, co przy 2 tygodniach tych specyfików.

Produkty z Amway, kiedyś znajoma tym handlowała, a że jej nie szło, to za bezcen nam parę rzeczy dała. Plastiki typu atomizery, czy jakieś opakowania do przechowywania, jak to plastiki, środki czyszczące bardzo dobre. Ale fakt, nie za cenę, za jaką ludziom to normalnie wciskano, bo to było dużo droższe niż podobny produkt z innej marki.

I tak dużo można wymieniać. Niektóre rzeczy działają naprawdę świetnie, inne wcale, inne tylko trochę, inne są przepłacone, ale nie wszystko jest tylko efektem marketingowymi, itp ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I pytanie do właścicieli takich bransoletek:

- działa toto? Co czujecie, jakie różnice?

- jaki model używacie? jakiej marki?

- gdzie kupowaliście i za ile?

Witam

Ja kupiłem i nosze miesiąc.

Kupiłem tu http://www.xtreme-style.pl/search.php?text=mbalance

Czy działa? No jakiegoś powera nie ma raczej, ale jakoś z rana łatwiej się wstaje ostatnio...

Pozdrawiam

Nowy uzytkownik, zero postów i od razu linka do strony sklepu.

Tak jesteś w 100% wiarygodny : )

"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja suplementów diety też bym nie skreślał, bo działają, oczywiście często sa przereklamowane, ale te które używałem zawsze były dobrej jakości i działały jak należy (też polecam Olimp), kolagen w kremach jest, ale w tak minimalnych ilościach ze nie może działać, można było kopic jakiś czas temu czysty kolagen, nie pamiętam jakiej firmy, wypróbowałem go i rzeczywiście świetnie działał na skórę, oczywiście był cholernie drogi. Co do Amway tez bym nie skreślał, działa na zasadzie Avonu, ma też dużo środków czystości z czego słynie, myślę że nie jest zły, marka jak każda inna.

Z działaniem jonów jak się okazało nie tylko opaski są powiązane i uważam że negowanie jak sie nie wypróbowało jest bezcelowe, fajnie jak by dawali na miesiąc na testy.

Ktoś kiedyś wypróbowywał kule piorące? Nie chodzi mi te tandetne z allegro za 5 zl, ale te porządne niemieckie, oryginalne. Podobno działają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam wodę z Lichenia! Też jest naładowana, z partnerką 3 m-ac pijemy i doszliśmy do wniosku że seks tylko po ślubie.

O raany ;) działanie odwrotne do pożądanego :)

just can't get enough

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.