Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

damian93

Casio Mdv 102 made in china

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od wczoraj stałem się właścicielem zegarku Casio MDV 102... lecz nie jestem pewien czy nie kupiłem podróbki ponieważ jest produkcji chińskiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

No i skąd mamy wiedzieć co kupiłeś?? zdjęcia jakieś pokaż.

Poza tym to że jest produkcji chińskiej o niczym nie świadczy, Casio tylko najdroższe zegarki produkuje w Japonii, resztę tłuką w Malezji, Wietnamie, Filipinach i Chinach!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na moim MDV też pisze made in china a oryginalny jest na pewno :) tak jak kolega wyżej napisał to nic nadzwyczajnego ze pisze china.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chiny i tajlandia. czasem malezja i korea. czesc jak pisales w japonii, ale tylko najdrozsze i najbardziej zaawansowane modele.

Na filipinach produkuja Timexy amerykanskie i chyba tylko to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzięki, już się przestraszyłem że podróbkę kupiłem. (Myślałem że wszystkie casio produkowane są w Japonii.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

damian93: niestety Casio już dawno temu nie produkuje swoich zegarków tylko w Japonii ( niestety ) i obecnie to są już różne azjatyckie kraje...Napis: MADE IN CHINA może razić, ale trzeba się niestety do tego przyzwyczajać, gdyż niedługo ( a może już tak jest ) wszystko pewnie będzie robione w Chinach... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.