Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

MagecMe

ROTARY CZY INNY? PROSZE PANSTWA O POMOC!

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM,

MAM ZAMIAR ZAKUPIC PIERWSZY W SWOIM ZYCIU ZEGAREK ZA KWOTE ZA KTORA NIGDY NIE MYSLALEM ZE ZEGAREK KUPIE, MIANOWISCIE 700-1000 ZL, JAKO NOWICJUSZ MAM PARE PYTAN.

ZAKOCHALEM SIE W ZEGARKU, A WLASCIWIE DWOCH ZEGARKACH FIRMY ROTARY PRZY CZYM WIEKSZA SYMPATIE CZUJE DO PIERWSZEGO Z NICH

http://www.rotarywatches.com/en/the-rotary-collection/rotary-watches/gs02518-06

PONIEWAZ JEST OZNACZONY DOZYWOTNIA GWARANCJA, A OTO DRUGI KANDYDAT

http://www.rotarywatches.com/en/the-rotary-collection/rotary-watches/gs02519-09

WYCZYTALEM NA FORUM ZE ZEGARKI FIRMY ROTARY NIE SA JUZ TAK DOBRE JAK ZA DAWNYCH CZASOW I ZE NIE SA WARTE SWOJEJ CENY. TU WIEC POJAWIAJA SIE MOJE PYTANIA. CZY WARTO? A JEZELI TAK TO KTORY Z NICH? JEZELI ZADEN TO JAKI ZEGAREK W TEJ CENIE I W TAKIM STYLU WYKONANY PANSTWO POLECAJA. I GDZIE BARDZIEJ SIE OPLACA ZEGAREK ZAKUPIC POLSKA CZY ANGLIA?

POZDRAWIAM SERDECZNIE, CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIA NA RADY.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj.

Byłoby niezmiernie fajnie, gdybyś wyłączył caps locka.

...Zegarki które pokazałeś porażają wręcz jakością wykonania.

Doprawdy, bardzo trzeba się starać aby za taką kwotę znaleźć coś równie fatalnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kupilem kilka tygodni temu kolejny zegarek mojej zonie i to wlasnie rotary jakis z cyrkoniami, perlowa tarcza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam za capsa:)

jak nie te dwa to jaki? jaka firma? cos co wystarczy mi na lata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Dokładnie przewertuj oba wątki (przed zakupem i jaki zegarek) ,skupiając się na tematach "jaki zegarek do 500/700/1000pln". Gwarantuję że były ich setki, jeśli nie dziesiątki tysięcy.

2. Określ swoje wymagania (rozmiar / pasek-bransoleta / kolor / stylistyka (podobny do) / mechanizm (kwarcowy-mechaniczny) / i parę inny dupereli które mogą być dla Ciebie istotne (gwarancja?))

3, Zadaj pytanie..

A odpowiedź będzie Ci dana. Forumowicze z dziką rozkoszą kopią w internecie w poszukiwaniu fajnych zegarków :) ,ale (ALE) zazwyczaj nienawidzą opisywania po raz 24ty tego samego modelu, i argumentów za jego ZA :unsure:

Swoją droga, pamiętacie stary tekst Bałtroczyka..?

183' pytanie mojego 3_letniego synka brzmiało: - Tato, dlaczemu gryziesz kaloryfer...?

:)

" Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem

" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rotary to obecnie chiński szajs....kiedyś w czasach neolitu była to marka szwajcarska....ale jak to mawiają '' ale to dawno.....i nie prawda :unsure:''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczytalem troche forum, i znalazlem taki oto zegarek

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/58808-bulova-9a111/

tylko ze troszke za malo jest o nim napisane. ogolnie interesuje mnie czy jest to zegarek dobry warty swojej ceny?

jezeli nie ten to teraz postaram sie sprecyzowac o co mi chodzi.

zegarek ma byc automatyczny/nakrecany

na pasku skorzanym najlepiej brazowym

z widocznym mechanizmem

kolor nie istotny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.