mwmo 0 #1 Napisano 26 Sierpnia 2011 Witam Tym razem z innej beczki. Chodzi o wykonywanie nowych pokryć do mieszków kukułki. Nie wiem może inni robią to z zamkniętymi oczami ,ala ja ni w ząb nie potrafię tego rozgryzć a raczej zagiąć. Może ktoś ma gdzieś schemat lub patent jak to wykonać? Byłbym ogromnie wdzięczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #2 Napisano 26 Sierpnia 2011 Witamy Wielmożnego Szeryfa !Toż taki temat już był, nawet przez Waszą Wielmożność podsycany. I od tamtej pory się nie zgięły ?Ja kiedyś zrobiłem z plastyfikowanego po jednej stronie papieru śniadaniowego. Wyprułem stare ruskie przetarte (wyglądały na papier/pergamin woskowany) i dopasowałem na wzór. Zgięły się tam, gdzie trzeba. Kukułki wrzeszczały jeszcze przez kilka lat, aż podczas remontu spadły z szafy. Teraz leżą w foliowym worze czekając na wskrzeszenie... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mwmo 0 #3 Napisano 26 Sierpnia 2011 Szeryf nie sprawuje rządów odkąd mu zamek spalili,jakieś 100 lat temu Trochę się tam i zginają ,ale wychodzą jakieś takie bufiaste i nigdy nie zachowują sie tak jak te kupowane. Z materiałem żaden problem można go kupić. Teraz sobie przypomniałem że już kiedyś zakładałem podobny temat,sorry za dublowanie. Mało ciekawy temat, to nie to co ''wielki'' Becker 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach