Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

DUBHEAD

Kwadratowy/prostokątny

Rekomendowane odpowiedzi

Zazwyczaj nie mam problemu ze znalezieniem sobie zegarka, jednak teraz poszukuje zegarka dla znajomego, który chce coś kwadratowego/prostokątnego i tutaj pojawia się problem bo nie wiem co mogę mu polecić, nie mam rozeznania w zegarkach w takich kopertach. Chciał coś automatycznego, jednak budżet jaki posiada to 350zł także wiem, że może być ciężko, ale może wspólnymi siłami coś się uda znaleźć :) Wymagania: koperta kwadrat/prostokąt, budżet 350zł (może do tych 400zł go przekonam, ale to na prawde max), WR raczej bez znaczenia, czym większe tym lepiej, szkiełko minerał bo nie sądzę żeby szafir się znalazł w tej cenie, pasek/bransoleta też obojętnie no i mechanizm... Najlepiej automat, ale proszę też o propozycje kwarców (po prostu będę musiał go uświadomić, że w tych pieniążkach ciężko o automat). Z góry dziękuje za sugestie :)

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.