carlito1 59 #26 Napisano 25 Czerwca 2012 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #27 Napisano 25 Czerwca 2012 Miałeś się go pozbyć, jakoś ciężko Ci te rozstania wychodzą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28 Napisano 25 Czerwca 2012 Z natury jestem sentymentalnym człowiekiem Wciąż jest do sprzedania, aktualnie jestem w trakcie rozmów. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #29 Napisano 13 Września 2012 Co to FX? Tak, 24-105. To samo co FF 24-105 potrafi ładnie malować - moje ulubione szkło A ten zegarek jest wyjątkowo urodziwy i pewnie miałbym problem żeby się z nim rozstać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 78949 #30 Napisano 26 Czerwca 2014 I ja jednego kotleta odgrzebie Przepraszam Moderatorów ale dawno widziałem zdjęcia piękny zegarek na świetnym pasku. Kogoś pewnie dalej cieszy 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #31 Napisano 26 Czerwca 2014 Świetny był ten Steinhart, ciutke tylko za duży. Gdyby był w rozmiarze 44mm, to byłoby miodzio 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4282 #32 Napisano 27 Czerwca 2014 michal zauważyles jaki przeskok kwotowy zrobileś w markach zegarków, ktore obecnie posiadasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach