Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Zinouzi

Zegarek z literą M w logo

Rekomendowane odpowiedzi

pomóżcie mi zidentyfikować zegarek, widziałem go u gościa na ręku , podobny stylem do ceramicznego Rado cały czarny z Dużą literą M w logo pisaną w ten sposób że pierwszy człon jest wyższy od drudiego , całkiem nieźle wyglądał chciałbym sie coś dowiedziec na jego temat

pozdrawiam i dziękuję za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki niestety nie ten tamto M było pisane w taki sposób że było lekko pochyłe i pierwsza część mitery czyli pierwsza "górka" była dużo wyższa od drugiej coś tak jakby odręczne pismo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazłem to chodzi o taki zegarek, ktoś może powie mi co to jest warte firma nazywa się Antoine Modestine

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takatam allegrowa firma krzak..

Chiński zegarek, realnie wart chyba sporo mniej niż 100zł

..czyli jeśli Ci się podoba i gdzieś możesz kupić np za około 50zł, to możesz kupić, ale nie oczekuj wysokiej jakości czy trwałości. Traktuj raczej jak jednorazówkę.

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.