Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lucy84

Adriatica czy Tissot

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Proszę o podpowiedź co lepiej kupić:

ADRIATICA A3602.5213QZ

Zegarek damski TISSOT Classic Dream T033.210.16.111.00

Próbowałam poczytać coś na temat mechanizmów w nich użytych, ale niesety w google nic nie znalazłam na temat tych dwóch konkretnych.

Interesuje mnie który będzie bardziej wytrzymały i posłuży mi dłużej.

Bardzo proszę o jakieś i nformacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie wybór jest prosty - tissot !

adriatica jakby nie było chinol, tzw. swiss made tj. ,, kontrola jakości w szwajcarii, a made in china" , a poza tym z reguły w adriatice jestt mechanizm ,,ronda" ,a w tesiu to z reguły lepiej oceniana (patrz forum ) ,,eta", ale wybór należy do Ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie wybór jest prosty - tissot !

adriatica jakby nie było chinol, tzw. swiss made tj. ,, kontrola jakości w szwajcarii, a made in china" , a poza tym z reguły w adriatice jestt mechanizm ,,ronda" ,a w tesiu to z reguły lepiej oceniana (patrz forum ) ,,eta", ale wybór należy do Ciebie

Dziękuję za podpowieź.

Szukałam informacji na temat mechanizmu Ronda 512 z Adriaticki i ETA 803.112 z Tissota, ale nie znalazłam konkretnych informacji. Są jakieś ogólne posty na temat ETY i RONDY, ale na temat tych dwóch konkretnych nic nie znalazłam dlatego zapytałam na forum :-)

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.