Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

wieniu

Pallas czy ktoś udzieli informacji??

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie wszyskich miłośników zegarków i zarazem proszę o opinię zegarka marki Pallas, właśnie zakupiłem takowy zegarek.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy nikt nie zna tej marki ? hmm myślałem .że dowiem się czegoś na tym forum , zresztą może trzeba dłużej poczekać ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam w latach 50,60,70 ubiegłego wieku powstawało wiele firm które produkowały zegarki, Pallas był w niższej półce niż Atlantic,Doxa ale był dostępny w naszym kraju co było dosyć znaczące stąd wiele egzemplarzy jest nadal w posiadaniu naszych rodaków.Jakościowo porównywalny był z Adriaticą tylko troszkę gorszy ,ale ogólnie nic specjalnego ,zegarki po odnowieniu w super stanie można nabyć w cenie do 100zł. ,o samej firmie nic nie wiem gdyż nie była warta zainteresowania ,pytania o nią pojawiały się już parokrotnie ale bez większego skutku. Wpisz szukaj w wyszukiwarce klubowej, a tutaj przykład:

http://zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?...08676e1ed287970

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki panowie za odpowiedź , zegarek jest mechaniczny z żółtym środkiem myślałem ,ze jest to klasa co najmniej jak Atlantic no ale trudno ....

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.