Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hanna1982

Poszukiwany Zegarmistrz, albo pasjonat, który chce nim zostać!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

swojego czasu dzięki temu forum udało mi się nawiązać kilka interesujących kontaktów z pasjonatami zegarków i koniec końców znaleźliśmy i zatrudniliśmy świetnych Panów Zegarmistrzów. Mam nadzieję, że i tym razem się powiedzie. Poszukuję pilnie zegarmistrza bądź osoby chcącej przyuczyć się do zawodu w zespole profesjonalistów, najlepiej mieszkającej w okolicach Poznania - miejsce pracy w Suchym Lesie. "Poszukiwany" powinien wyróżniać się dużymi zdolnościami manualnymi, dokładnością, operatywnością, systematycznością, posiadać zamiłowanie i talent do wykonywania czynności precyzyjnych. Jeśli ktoś zna taką osobę, lub sam nią jest proszę o kontakt.

Hanna Ostrowska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kaido2

Witam.

Szkoda że od mojego miejsca zamieszkania jest taki kawał drogi, bo z chęcią bym skorzystał z propozycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Szkoda że od mojego miejsca zamieszkania jest taki kawał drogi, bo z chęcią bym skorzystał z propozycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nie brak zdolności manualnych :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Hanna1982] - czy przypadkiem to nie Apart szuka ? 62-001 Suchy Las, ul. Stara Droga 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kaido2

Też mi coś przez myśl przeszło że Apart szuka zegarmistrzów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mi coś przez myśl przeszło że Apart szuka zegarmistrzów.

Tak, to Apart szuka. Naprawdę fajne miejsce pracy, dodatkowo mamy świetny zespół zegarmistrzów ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, to Apart szuka. Naprawdę fajne miejsce pracy, dodatkowo mamy świetny zespół zegarmistrzów ;-)

Witam,

Czyli jednym słowem serwis zegarków z całej Polski robią Państwo u siebie w Suchym Lesie?

Duży Państwo mają ten zespół zegarmistrzów?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Czyli jednym słowem serwis zegarków z całej Polski robią Państwo u siebie w Suchym Lesie?

Duży Państwo mają ten zespół zegarmistrzów?

Pozdrawiam

Nie naprawiamy zegarków w salonach sprzedaży, w Centrali mamy profesjonalny serwis i duża część zegarków zakupionych w naszych salonach trafia tutaj, część jest wysyłana do producentów w zależności od marki. Zespół Zegarmistrzów tworzy w tej chwili 8 panów. Cicho liczymy, że może uda nam się znaleźć jakąś Panią ;-)ale o to bardzo trudno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kaido2

Prawdę pisząc to do tej pory spotkałem tylko jedną panią która to zajmowałą się naprawą zegarków mechanicznych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja znam jedną, ma zakład w Świebodzicach :)

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Krakowie też mamy jedną panią zegarmistrz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy oprócz wykształcenia zegarmistrzowskiego dodatkowym atutem byłaby umiejętność grawerowania ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.