Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

fenriz

GUCCI 20011975

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Proszę o opinie eksperta.

Chcę dowiedzieć się czy jest to oryginalny wartościowy zegarek czy jakiś bezwartościowy chłam.

Dodam, że w najmniejszym stopniu nie znam się na zegarkach...proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam.

zegarek1b.jpg

zegarek2k.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Proszę o opinie eksperta.

Witam.

Nie jestem ekspertem ale jak dla mnie malutka, niziutka, prawie zerowa wartość. Połączenie GUCCI i QUARTZ to bardzo słabe połączenie...

Ale oczywiście taką wartość ma dla mnie i jak myśle dla wielu osób które mają troche pojęcia o zegarkach. Ale może znajdą się tacy dla których będzie miał dużą wartość :)

P.S. Mam nadzieję, że nie pytasz o wycene lub podanie wartości, bo nikt nie odpowie ze względu na regulamin...

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pytam o wycenę tylko jestem ciekawy czy to oryginał, czy podróbka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno ustalić czy zegarek kwarcowy takiej marki jak GUCCI to oryginał. Nie wiem komu by się opłacało go podrabiać... Pewnie oryginalny.

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te foty i podobne pytanie było już w innym temacie: produkty sygnowane markami Gucci, Hilfiger, Diesel... należy traktować jako produkty o określonej orientacji fashion, a nie zegarki. IMO ich cena nie jest adekwatna do wartości, niezależnie od zastosowanych mechanizmów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.