Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

robin_ldz

Casio "G" GW M5600

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Jestem nowy na forum.

Zachciało mi się G Shocka. W związku z tym, że nie mam sokolego wzroku wybór padł na serię 5600. Nie dość, że ten model przypomina mi mojego pierwszego Casio to w dodatku ma tyle fajnych nowoczesnych technologii.

Powiedzcie czym się różnią te dwa modele:

GW M5600 1ER

http://www.timetrend.pl/sklep-1,2,7802,7817,763-0-0-GW_M5600_1ER.html

GW M5600 1CR

http://allegro.pl/waveceptor-casio-gw-m5600-1c-nowy-wyprzedaz-3-i2008694057.html

Dodatkowo, czy ten sprzedawca z alletanio jest godny polecenia? Wiem, że calineczzka ma dobre opinie na forum, a co powiecie o tym allegrowiczu?

Dzięki, pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba niczym sie nie roznia... po za tym, ze ten z "aledrogo" ma tylko "3 miesieczna gwarancje polskiego dystrybutora" czyli jak pisza oszczedzasz czas i pieniadze - 2 lata i 9 miesiecy zostaje w kieszeni :D

czasem cos "cyka" a czasem cos "pika"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie,

Tak mi się wydawało, że te zegarki to ten sam model. Zmyliły mnie oznaczenia na końcu, ale wnioskuję, że to pewnie symbole dla towarów przygotowanych do Europy i do Stanów.

No właśnie a propos gwarancji. Czy jest sens aż tak bardzo się nią przejmować? Przecież "G" jest "niezniszczalny". :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.