Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Darecki

Zegarmistrz w Krakowie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak w temacie, czy mógłby mi ktoś polecić zegarmistrza w Krakowie który dokona wymiany tubusa z koronką i wałkiem w kwarcowym Sectorze ? Poza tym dobrze byłoby gdyby wykonał test szczelności.

Najprościej byłoby oddać go do Strojnego, ale ostatnio wymieniałem tam cewkę i powalili mnie ceną za usługę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sproboj Pana Piotra Kowala na Basztowej na bankiem NBP w strone Basztowa LOT. Polecany przez wszystkich forumowiczow. Nie wiem tylko czy robi kwarce. Zawsze mozesz isc i zapytac

Wolne media dla Wolnych Polaków - wpolityce.pl, niezalezna.pl, gpcodziennie.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sproboj Pana Piotra Kowala na Basztowej na bankiem NBP w strone Basztowa LOT. Polecany przez wszystkich forumowiczow. Nie wiem tylko czy robi kwarce. Zawsze mozesz isc i zapytac

Zadzwonić też można, bardzo sympatyczny Pan:

Piotr Kowal

Zakład Zegarmistrzowski

Basztowa 17

31-143 Kraków

tel: 698619749

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robiłem u niego "remont" mojego starego Łucza, owszem gość bardzo solidny :D Jednak naprawa Sectora ma na celu przywrócenie mu wodoszczelności i wykonania próby szczelności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze ktorys z kolegow klubowiczow podejmie sie takiego zlecenia. musisz czekac az ktorys mistrz przeczyta ten temat

Wolne media dla Wolnych Polaków - wpolityce.pl, niezalezna.pl, gpcodziennie.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.