Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

grzyb

Potrzebny pasek do zegarka Jacques LeMans F5009

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Potrzebuję pasek do zegarka, jak w temacie. Zależy mi, żeby pasek przy zegarku był taki dopasowany, jak na zdjęciu poniżej. Może być czarna skóra, kauczuk, cokolwiek. Byleby pasował do zegarka i do zapięcia (motylkowe).

Czy gdzieś internecie można znaleźć pasujący pasek? Czy gdzieś jestem w stanie zamówić taki, za rozsądne pieniądze? Wymiary: Szerokość paska przy zegarku: 22mm, szerokość paska przy zapięciu: 20mm.

Zdjęcie zegarka:

http://www.watchallure.com/images/53/Jacques-Lemans-F5009e-Jacques-Lemans-F1-F5009-Collection-Watch_1_53_0.jpg

Proszę o pomoc! Pozdrawiam : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden z tych pasków, nie jest dopasowany do koperty, kształtem ; )! W allegro wpisać 'pasek do zegarka 22mm' też umiem : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To będzie raczej problem. Skórzane zaokrąglone robi Hirsch, jest kilka modeli. Gumę można dopasować od czegoś innego, kwestia klamerki. Może będzie pasować pasek od Timexa T2M761.

Ale o pasek z idelanym dopasowaniem będzie ciężko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o oryginalne paski do Jacques Lemans to z pozostaje salon Apart. U nich zamawiałem do swojego. Czas realizacji to około 1-1,5 miesiąca. Niestety paski nie są tanie. Do mojego F5016 zapłaciłem 95zł.

Janusz

Longines cal. 18.86ZABC x 1932r, Atlantic Worldmaster 53754.41.93R, Xicorr FSO M20 nr 38, G.Gerlach Żubr nr 008, G.Gerlach Kosmonauta, Deep Blue Juggernaut II, Tribuna Omaggio,  Seagull 1963, Seiko 5 Sports SKZ229K1, Seiko 5 Sports 7S36-02B0, Seiko SNAA45P1, Jacques Lemans Monte Carlo F-5016C. Pattini x kilka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.