Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Pysznie

Rotomat na 4 zegarki.

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc :)

Zwracam sie do Was z prosba o pomoc w wyborze rotomatu na... hmm... 4 zegarki.

Zalezy mi na:

-niskim poborze pradu,

-calkowicie nieslyszalnej pracy

-aby rotomat nie magnesowal zegarkow oczywiscie,

-rodzaj tworzywa, z ktorego mialby byc wykonany: raczej bez wiekszego znaczenia, aczkolwiek byloby milo, gdyby byl w miare reprezentatywny, zeby nie chowac go w szafie :)

-kolor: najrozniejsze ciemne wariacje,

-raczej bylbym sklonny do zakupu rotomatu z 4-ema poduszkami, ewentualnie rozwaze 2x2 jesli na prawde bedzie godny polecenia.

Zdaje sobie sprawe, ze tanie rotomaty bardzo magnesuja zegarki, m.in. z racji tego, ze sa bardzo pradozerne, wiec prosze o polecanie rotomatow, ktore nie zrobia krzywdy, a beda sluzyly jak nalezy.

Gdybym sie zamknal w 800 zl to bylbym przeszczesliwy :) lecz jesli to marzenie scietej glowy to prosze o polecanie innych :)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie bym się podłączył do pytania.

Był jakiś czas temu taki temat.

Któryś kolega polecał Rothenschild, a wszystkie Modalo i inne allegrowe niemiecko-brzmiące odradzał.

Polecano też, żeby każdy zegarek był na oddzielnej poduszce, bo te 2x2 obijają ostatni modne, duże koperty.

Niestety opinie nie były potwierdzone, specyfikacji także nikt nie podał, więc to była tak naprawdę pojedyncza opinia użytkownika Rothenschilda (chyba).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkuję od przeszło roku Modalo na 2 zegarki na oddzielnych poduszkach. Prawie bezszelestny, póki co nic złego się nie dzieje i jestem zadowolony. Bliźniaczo podobny do Rothenschilda wiec zaryzykuję twierdzenie, że robi go ten sam producent z odpowiednim znaczkiem dla każdej z tych firm... Jest też wersja na 4 zegarki, ale w kwocie, którą podałeś zmieści się tylko wersja na 2.

Mniejsza z perfekcją, wystarczy być bardzo dobrym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem Modalo na 4 sztuki i sprzedałem bo nie potrzebny mi był taki duży rotomat.

Kupiłem Rothenschild na jeden zegarek.Mocowanie na poduszce świetne ale po kilku miesiącach zaczął słyszalnie terkotać :).

Myślę o Kadloo Panamerica ale obawiam się ,że za kilka miesięcy będzie to samo :angry: .

Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym rotomatem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wiadomo coś o rotomatach Aion (nigdzie nie mogę znaleźć opinii o tej firmie)?

Wstukujac w Google 'Aion watch winders' nie pojawia sie zadna strona producenta (a moze jest ''wypozycjonowana'' gdzies na 50-tej stronie), wiec ja raczej bym omijal te produkty szerokim lukiem, a juz na pewno bylbym ostrozny i przed zakupem wybadal co to wlasciwie jest, bo moim zdaniem kazda porzadna, szanujaca sie firma powinna miec dobrze wypozycjonowana strone internetowa.

Rotomat na 4 zegarki zaczyna się od 900 pln

Ja znalazlem cos takiego za 600 zl na 4 zegarki (4 oddzielne poduszki) http://allegro.pl/ni...2026371504.html

Niby niemiecka produkcja... ale jak jest na prawde z jego jakoscia to grom wie.

Wiec pytanie o rotomat godny polecenia pozostaje otwarte. Moze ktorys z bardziej doswiadczonych uzytkownikow zabralby glos ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strona niby jest (podałem w poprzednim poście), mają jeszcze taką:

http://topshop24.pl/Strony_Html/produkty.html

Wygląda, że produkują sami rotomaty i pudełka - na fotach wyglądają ciekawie, naprawdę nikt na forum nie miał do czynienia z tymi produktami?

(00)[][](00)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.