Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

bafi

OMEGA Stainless Steel Back Swiss No: 138

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chcialbym zapytac czy zegarek na zdjeciach ponizej to oryginal czy podrobka...i jesli oryginal to ile jest wart??

omega1x.jpg

omega2k.jpg

omega3p.jpg

omega4.jpg

Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie go "znalazłeś"? :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepiękna! Po prostu przepiękna! Po wypiciu 250 gram wódki wydaje mi sie nawet trochę podobna do oryginału....

A skoro prawie nie widać różnicy to po co przepłacać....

post-32776-0-61586200-1332084711_thumb.jpg

post-32776-0-70839500-1332084763_thumb.jpg

życie zaczyna się po 200...km/h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ale ja nic nie twierdze ani nie sugeruje wiec nie rozumiem uszczypliwych tekstow o vodce :angry:

Moge kupic ten zegarek lub nie...ktos go dostal na prezent i moze mi odsprzedac...sam wlasciciel nie jest w stanie okreslic co posiada, dlatego zadalem pytanie na tym forum...dzieki za pierwsze odpowiedzi...

Jezeli jest to podroba to ile mozna za nia zaplacic??

Ps. jak widzicie jestem laikiem w temacie wiec prosze o wyrozumialosc :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest podróbka

podrobki.png

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli jest to podroba to ile mozna za nia zaplacic??

na to to już jest paragraf...

Kupiłbyś(kupiłabyś) podrobiony samochód? Podrobiony telewizor, albo podrobiony telefon komórkowy?

A ile można zapłacić? Zobacz ile kosztuje używka ORYGINALNA i możesz zapłacić taką samą kwotę banknotami z Eurobiznesu :angry:.

Tyle jest warta podróbka... abstrahując od tego, że jest to coś, co udaje co innego, to jakość jest naprawdę kiepska i żywotność podróbek mierzy się w miesiącach, a nie w dekadach, tak jak oryginałów.

Nie warto za jakiekolwiek pieniądze... Chcesz kupić fajny, biżuteryjny, damski zegarek, to załóż odpowiedni temat z pytaniem o taki zegarek i na pewno otrzymasz pomoc. W półce ~1000zł bezkonkurencyjny jest Tissot w damskich wzorach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Jezeli jest to podroba to ile mozna za nia zaplacic??...

Nic.

To jest chyba przestępstwo (handel podróbkami), z tego co się orientuję.

Kup sobie Casio za 100 zł i noś z dumą :angry:

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarka nie kupilem wiec jaki paragraf :angry:

Skoro jest to prawnie zakazane, czego oczywiscie nie bylem swiadomy, to nie ma dla mnie tematu...nie kupie tego zegarka :angry:

A temat przypominam dotyczy tego czy jest oryginalny i ile jest wart...

No nie wazne...ogolnie to znajomy dostal 7 lat temu na 18 tke od Chrzestnego ten zegarek...teraz potrzebuje pilnie kasy i zapytal czy chce kupic...a ja zadalem Wam pytanie...nie ma tu zadnego obrotu nielegalnym towarem...a jesli cos takiego wyszlo to napewno nie swiadomie...wielkie mi co i wielkie halo... :angry:

pzdr

bafi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A temat przypominam dotyczy tego czy jest oryginalny i ile jest wart...

no to otrzymałes odpowiedź - nie jest; a co do podania wartości - nawet jakby był to zegarek oryginalny (czyli coś warty), to regulamin zabrania wyceny...

No nie wazne...ogolnie to znajomy dostal 7 lat temu na 18 tke od Chrzestnego ten zegarek...teraz potrzebuje pilnie kasy i zapytal czy chce kupic...a ja zadalem Wam pytanie...nie ma tu zadnego obrotu nielegalnym towarem...a jesli cos takiego wyszlo to napewno nie swiadomie...wielkie mi co i wielkie halo... :angry:

bafi

to akurat najmniej kogokolwiek tu interesuje - czy to kolegi, czy po babci, czy z piwnicy, czy był w materacu... (ale kolega dostał damski zegarek na osiemnastkę? :angry:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...(ale kolega dostał damski zegarek na osiemnastkę? :angry:)

I to podróbę? :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to damski zegarek jest?? hahahaahahaah

No to widocznie dostal damski :angry:

Co do regulaminu...oczywiscie go nie przeczytalem wiec nie wiedzialem, ze zabrania jego wyceny...ok rozumiem...nie zadam wiecej takiego pytania :(

Co to oryginalnosci...tak, dostalem konkretna odpowiedz za ktora bardzo dziekuje :angry: ...przy okazji dowiedzialem sie czegos wiecej jak to prawnie wyglada z tymi podrobkami...ze przez wlasna niewiedze mozna stac sie przestepca :angry:;)

Dzieki jeszcze raz za odpowiedz...temat uwazam, ze jest wyczerpany i do zamkniecia.

pzdr

bafi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę bardzo.

Możesz zawsze na Klubowiczów liczyć. :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to damski zegarek jest?? hahahaahahaah

tak twierdzę po rozmiarze zegarka leżącego na palcu na którymś zdjęciu, ale może to być mylące :angry:

tak czy inaczej - czy damski, czy męski, to podróba - w związku z tym temat jest wyczerpany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.