elfuego 0 #1 Napisano 19 Marca 2012 Piękna czarna czapeczka z białym napisem G- shock i czerwoną literą G oraz czerwonym rantem na krawędzi daszka... Ahhhh chciało by się nosić. Tylko gdzie wyhaczyć. Trochę kasy poszło na nowy zegarek ale zamiast czarnej puszki w której przyjechał zegarek wolał bym jednak czapeczkę :-)Jak Ktoś ma cynk to dawać. Chyba że prosić u przedstawiciela na Polskę. Chętnie się ukorzę a może zmotywuje mnie to do przedlużenia / wykupienia gwarancji na kolejne 3 lata :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #2 Napisano 19 Marca 2012 ja mam taką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elfuego 0 #3 Napisano 19 Marca 2012 Chwalipięta z wywalonym jęzorem :-)Też chcę taką ! Mocno Chcę! Halo przedstawiciel - jest tu Kto ? Puk , puk... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #4 Napisano 19 Marca 2012 Mój post miał być raczej skierowany jako oferta:p nigdy jej nie nosiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elfuego 0 #5 Napisano 19 Marca 2012 Mój post miał być raczej skierowany jako oferta:p nigdy jej nie nosiłem Mam bratanka który tupie na taką czapeczkę. Ale już uruchomiłem procedurę ,,wyhaczania,, Jak nie da rady to pogadamy :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #6 Napisano 19 Marca 2012 Mój post miał być raczej skierowany jako oferta:p nigdy jej nie nosiłem To proponuje jakas licytacje:)...bo tez jestem zainteresowanyoczywiscie nie chce sie wpierniczac,wiec jak co to jestem drugi w kolejce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elfuego 0 #7 Napisano 20 Marca 2012 To proponuje jakas licytacje:)...bo tez jestem zainteresowanyoczywiscie nie chce sie wpierniczac,wiec jak co to jestem drugi w kolejce Mrówa - tupaj do Bartka jesteś pierwszy w kolejce. Czapka do mnie jedzie aż z Hiszpanii :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #8 Napisano 20 Marca 2012 Mrówa - tupaj do Bartka jesteś pierwszy w kolejce. Czapka do mnie jedzie aż z Hiszpanii :-) no to w porzadku...a pózniej sie obfocimy w nowych czopkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #9 Napisano 27 Marca 2012 chciałem podziekowac BartkowiDzis rano znalazłem ja w skrzynce pocztowej i uszczesliwiła z samego rana..DZIEKI jeszcze raz Ciesze sie tez z tego wzgledu ze tutaj w UK nie ma nic ciekawego..tylko NIKE,ADIDASY,PUMY itp pierdoły któe róznia sie od siebie kolorami..porostu traci nuda i monotonnoscią z racji ze słoneczko dzisiaj w mojej czesci wyspy zawitało słoneczko toż ten komplecik dzis mi towarzyszył w drodze do sklepumajac ja na głowie,jakos juz odeszło w dal uczucie ze GWF jes za duzy na mój nadgarstek - poprostu tworzy ten zegarek z ta czapeczka ładna pare:) -zwracała na siebie uwage,zreszta musiała..bo jestem juz tu kilka lat i nie widziałem podobnej Bartek,powtórze sie - dzieki elfuego - a jak tam siostrzeniec?? dostał prezent?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #10 Napisano 27 Marca 2012 Cieszę się bardzo, że się podoba bardzo fajna parka z żabką Niech się nosi i cieszy Bartek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NETRUNNER 2 #11 Napisano 28 Marca 2012 Czapki zrobione byly pare lat temu. W sumie 2000. Rozeszly sie szybko. Potem byly jeszcze patrolowki g-shocka, ale lepsze i w mniejszych ilosciach. Teraz sa niedostepne, ale dodajemy do kazdego G fajny breloczek oraz czasem mozna zdobyc t-shirt badz pasek G-Shocka. Na razie nie ma planow sprzedazy takich rzeczy, choc intensywnie nad tym mysle. Szczegolnie ze coraz czesciej robimy gadzety premium, ktore z reklamowkami nie maja nic wspolnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #12 Napisano 28 Marca 2012 @ Netrunner: Czy breloczki G są nadal dostępne, jakiś czas temu jak kupowałem kilka G to już nie mieli w Warszawie :/ ale jeden udało mi się dostać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #13 Napisano 28 Marca 2012 NETRUNER - a ta koszulka o której piszesz to ta biała od RUSH'a?? http://kamuflage.pl/product-pol-1589-Rush-koszulka-G-Shock-Collabo-biala.html czy moze powstało jeszcze cos inszego?? piszesz ze powstało tych czapek 2000 - czy to oznacza ze wy "zrobiliscie" ta czapeczke??jezeli tak to naprawde - szacunek straszny,powaznie-powiem szczerze,myslałem ze bedzie "ot taka sobie" - a jakoscia,sposobem wykonania nie odbiega od zadnej innej - wydaje mi sie ze nawet jakoscia moze górowac nad niektórymi wyrobani z niektórych firm tak czy inaczej,chetnie kupie jeszcze jedna - I NIE NA SPRZEDAZ )) Bartek,jak wyglada ten brelok?? - spoko,tylko pytam,nie bede molestował o odsprzedanie ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #14 Napisano 28 Marca 2012 Brelok wygląda tak Kawał stali, waży koło 150 g 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #15 Napisano 28 Marca 2012 Czy to mój Giez tam w tle? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #16 Napisano 28 Marca 2012 Czy to mój Giez tam w tle? Tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #17 Napisano 28 Marca 2012 w sumie to juz sam nie wiem co lepsiejsze..brelok czy ten GIEZ'owaty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #18 Napisano 28 Marca 2012 w sumie to juz sam nie wiem co lepsiejsze..brelok czy ten GIEZ'owaty I to i to Ten Giez co prawda już nie mój, ale mam 1100 i jest super. A brelok dumnie się prezentuje przy kluczykach od motocykla 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NETRUNNER 2 #19 Napisano 29 Marca 2012 To odwaznie, bo ten brelok bak w moto moze porysowac w kilka chwil. Tak czapki byly robione przez nas.Potem robilismy jeszcez patrolowki G-SHOCKa w firmie Atlantis (robia rozne czapki i mozna je brandowac dodatkowo)Potem robilismy t-shirt z RUSHem taki jak w linku z Kamuflagea (1000 rozdalismy glownie na shock the world)Potem byla nasza koszulka z piescia z DW-6900 (zamiast zwyklej reklamowki cos fajnego i lepszej jakosci)Potem zrobilismy breloki ktore sa caly czas dodawane od stycznia i bedzie tak do listopada co najmniej (do kazdego G ktory wychodzi z magazynu Zibi dodawany jest taki brelok)Potem zrobilismy paski skorzane szerokie ktore sa tylko jako gadzet premium dostepne.Teraz pracujemy a RUSHem nad druga kolaboracja.I konczymy produkcje koszulki konkursowej w bardzo malej ilosci ktorej projekt stworzyl jeden z polskich streetartowcow.Planujemy tez bluze (mam nadzieje z Sepem) i pare innych projektow ktore zrealizuje. Tak wiec w G calkiem sporo sie dzieje, a moim zalozeniem jest produkcja gadzetow ktore nie sa reklamowkami ale czems wysokiej jakosci, czego nie wyrzuca sie po paru chwilach. LEpiej wydac wiecej, ale miec cos naprawde fajnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach