Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

elfuego

Czapeczka G - Shocka

Rekomendowane odpowiedzi

Piękna czarna czapeczka z białym napisem G- shock i czerwoną literą G oraz czerwonym rantem na krawędzi daszka... Ahhhh chciało by się nosić. Tylko gdzie wyhaczyć. Trochę kasy poszło na nowy zegarek ale zamiast czarnej puszki w której przyjechał zegarek wolał bym jednak czapeczkę :-)

Jak Ktoś ma cynk to dawać. Chyba że prosić u przedstawiciela na Polskę. Chętnie się ukorzę a może zmotywuje mnie to do przedlużenia / wykupienia gwarancji na kolejne 3 lata :-)

post-47973-0-36021200-1332165367_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwalipięta z wywalonym jęzorem :-)

Też chcę taką ! Mocno Chcę! Halo przedstawiciel - jest tu Kto ? Puk , puk...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój post miał być raczej skierowany jako oferta:p nigdy jej nie nosiłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam bratanka który tupie na taką czapeczkę. Ale już uruchomiłem procedurę ,,wyhaczania,, Jak nie da rady to pogadamy :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

To proponuje jakas licytacje:)...bo tez jestem zainteresowany

oczywiscie nie chce sie wpierniczac,wiec jak co to jestem drugi w kolejce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To proponuje jakas licytacje:)...bo tez jestem zainteresowany

oczywiscie nie chce sie wpierniczac,wiec jak co to jestem drugi w kolejce

Mrówa - tupaj do Bartka jesteś pierwszy w kolejce. Czapka do mnie jedzie aż z Hiszpanii :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

Mrówa - tupaj do Bartka jesteś pierwszy w kolejce. Czapka do mnie jedzie aż z Hiszpanii :-)

no to w porzadku...a pózniej sie obfocimy w nowych czopkach :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

chciałem podziekowac Bartkowi

Dzis rano znalazłem ja w skrzynce pocztowej i uszczesliwiła z samego rana..DZIEKI jeszcze raz

Ciesze sie tez z tego wzgledu ze tutaj w UK nie ma nic ciekawego..tylko NIKE,ADIDASY,PUMY itp pierdoły któe róznia sie od siebie kolorami..porostu traci nuda i monotonnoscią

z racji ze słoneczko dzisiaj w mojej czesci wyspy zawitało słoneczko toż ten komplecik dzis mi towarzyszył w drodze do sklepu

majac ja na głowie,jakos juz odeszło w dal uczucie ze GWF jes za duzy na mój nadgarstek - poprostu tworzy ten zegarek z ta czapeczka ładna pare:)

dsc0050uv.jpg

-zwracała na siebie uwage,zreszta musiała..bo jestem juz tu kilka lat i nie widziałem podobnej :lol:

Bartek,powtórze sie - dzieki

elfuego - a jak tam siostrzeniec?? dostał prezent??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się bardzo, że się podoba :lol: bardzo fajna parka z żabką :lol:

Niech się nosi i cieszy :P

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:

Czapki zrobione byly pare lat temu. W sumie 2000. Rozeszly sie szybko. Potem byly jeszcze patrolowki g-shocka, ale lepsze i w mniejszych ilosciach. Teraz sa niedostepne, ale dodajemy do kazdego G fajny breloczek oraz czasem mozna zdobyc t-shirt badz pasek G-Shocka.

Na razie nie ma planow sprzedazy takich rzeczy, choc intensywnie nad tym mysle. Szczegolnie ze coraz czesciej robimy gadzety premium, ktore z reklamowkami nie maja nic wspolnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Netrunner: Czy breloczki G są nadal dostępne, jakiś czas temu jak kupowałem kilka G to już nie mieli w Warszawie :/ ale jeden udało mi się dostać :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

NETRUNER - a ta koszulka o której piszesz to ta biała od RUSH'a??

http://kamuflage.pl/product-pol-1589-Rush-koszulka-G-Shock-Collabo-biala.html

czy moze powstało jeszcze cos inszego??

piszesz ze powstało tych czapek 2000 - czy to oznacza ze wy "zrobiliscie" ta czapeczke??

jezeli tak to naprawde - szacunek straszny,powaznie

-powiem szczerze,myslałem ze bedzie "ot taka sobie" - a jakoscia,sposobem wykonania nie odbiega od zadnej innej - wydaje mi sie ze nawet jakoscia moze górowac nad niektórymi wyrobani z niektórych firm

tak czy inaczej,chetnie kupie jeszcze jedna - I NIE NA SPRZEDAZ :)))

Bartek,jak wyglada ten brelok?? - spoko,tylko pytam,nie bede molestował o odsprzedanie :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brelok wygląda tak :) Kawał stali, waży koło 150 g :)

post-38269-0-68509300-1332931773_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to mój Giez tam w tle? :)

Tak :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

w sumie to juz sam nie wiem co lepsiejsze..brelok czy ten GIEZ'owaty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie to juz sam nie wiem co lepsiejsze..brelok czy ten GIEZ'owaty :)

I to i to :) Ten Giez co prawda już nie mój, ale mam 1100 i jest super. A brelok dumnie się prezentuje przy kluczykach od motocykla :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To odwaznie, bo ten brelok bak w moto moze porysowac w kilka chwil.

Tak czapki byly robione przez nas.

Potem robilismy jeszcez patrolowki G-SHOCKa w firmie Atlantis (robia rozne czapki i mozna je brandowac dodatkowo)

Potem robilismy t-shirt z RUSHem taki jak w linku z Kamuflagea (1000 rozdalismy glownie na shock the world)

Potem byla nasza koszulka z piescia z DW-6900 (zamiast zwyklej reklamowki cos fajnego i lepszej jakosci)

Potem zrobilismy breloki ktore sa caly czas dodawane od stycznia i bedzie tak do listopada co najmniej (do kazdego G ktory wychodzi z magazynu Zibi dodawany jest taki brelok)

Potem zrobilismy paski skorzane szerokie ktore sa tylko jako gadzet premium dostepne.

Teraz pracujemy a RUSHem nad druga kolaboracja.

I konczymy produkcje koszulki konkursowej w bardzo malej ilosci ktorej projekt stworzyl jeden z polskich streetartowcow.

Planujemy tez bluze (mam nadzieje z Sepem) i pare innych projektow ktore zrealizuje.

Tak wiec w G calkiem sporo sie dzieje, a moim zalozeniem jest produkcja gadzetow ktore nie sa reklamowkami ale czems wysokiej jakosci, czego nie wyrzuca sie po paru chwilach. LEpiej wydac wiecej, ale miec cos naprawde fajnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.