Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

e tam nieobecna :lol:, w wostokach nowej produkcji vostok europa sa stonowane wzory

az sie niespodziewalem ze ta marka bedzie w stanie (po mimo mojej sympati do wostoka) stworzyc cos nowoczesnego garniturowego/eleganckiego

i tu wielki plus dla VE tworza naprawde cudne wskazówkarze, godne konkurowania z tymi wyslawionymi "swizerlandzkimi"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurka, a moge prosic jakies linki, moze byc na PW?

Pzdr

Spinner

SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
Dawno się nie udzielałem w tym wątku ale nadejszła ta chwila żeby się za aparat złapać (zdjęcia "na szybko" - zegarki wymagają jeszcze trochę pracy), więc przed wami efekt moich ostatnich bazarkowych wypraw:

Czajkę i ostatniego Wostoka to zgapiłeś, Braciszku :) ... :) Tylko stan masz lepszy od moich dużo - może się zamienimy :lol: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

Alamo, to ty dziś licytowałeś Poljota automata??? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość szymeklipinski

Rynkowy zakup Leningrad :lol:

adb41c743e5b92f4med.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
Alamo, to ty dziś licytowałeś Poljota automata??? :)

"Licytowałeś" to za duże słowo :lol:...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

Ja myślałem że nikt nie zauważy i w ostatniej minucie ja wkroczę ale się nie udało. Chciałem się z gościem poza aukcją dogadać ale nie odpisał mi na wiadomość :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yasiooo

""Licytowałeś" to za duże słowo ..."

Zasnajperzył w ostatniej sekundzie :lol: Heh dobrze, że ustawiłem trochę wyższą cenę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr
""Licytowałeś" to za duże słowo ..."

Zasnajperzył w ostatniej sekundzie :) Heh dobrze, że ustawiłem trochę wyższą cenę :)

A więc to ty wygrałeś??? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o jakim automacie mówicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yasiooo

O TYM, chyba ,ze się mylę i gadam sam ze sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yasiooo

zimny-wiatr - jeśli o te aukcji mówimy, to ja wygrałem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

O tym samym mówimy :) Jakbyś jednak chciał się go pozbyć to ja chętnie przyjmę :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yasiooo

Na razie raczej go potrzymam, bo to pierwszy taki egzemplarz w mojej - nazwijmy to szumnie - kolekcji, ale jest szansa na identycznego w niedalekiej przyszłości, więc przy ewentualnych porządkach będę pamiętał, kto się po niego pierwszy zgłosił :lol: Swoją drogą ostatnio sporo tych autmatów na Alledrogo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zimny-wiatr

Ok. to trzymam Cię za słowo :lol: A jak przyjdzie to pochwal się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yasiooo

Nie omieszkam, ale pewnie za sprawą genialnej Poczty Polskiej (książkę można by napisać o jej "kompetencji") zegarek dotrze do mnie najwcześniej w środę. Ale obfocę jak będę umiał :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio w moje rece trafily sie dwa nowe garniturowe ruseczki.

1. Poljot - ma nieorginalna brzydka koronke ale bede ja zmienial no i peknieta szybke odziwo 3 krakowoskich zegarmistrzow nie mialo szkla do niego gdyz jest ono ponoc bardzo wysokie - mowili cytuje "oj, 310 to nie mam" cokolwiek to znaczy :lol:

oto on:

http://www.terrarium.com.pl/galeria/foto/112405.jpg

2. no i drugi nabytek, Rakieta , ktora gdzies w rupieciach trzymala moja dziewczyna jako pamiatke po dziadku.

przetalem tu i ówdzie, wypolerowalem i tak lekko pekniete szklo i wyglada juz calkiem niezle

oto on:

http://www.terrarium.com.pl/galeria/foto/112407.jpg

mam nadzieje ze sie wam spodobaly.

osobiscie chcialbym dac drugie zycie poljotowi i uzywac go od czasu do czasu

nowa koronka by wiele zmienila i pomimo przetarc pozlocenia naprawde przypadl mi do gustu - no i nieszczesne szklo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czajkę i ostatniego Wostoka to zgapiłeś, Braciszku :) ... :) Tylko stan masz lepszy od moich dużo - może się zamienimy :lol: ?

czajka już druga a na wostoka rzeczywiście długo czekałem! szkoda że nie można odnowić koperty ze względu na wewnętrzny pierścień. Mam dwie takie koperty w lepszym stanie ale od wersji granatowej.

co do zamiany to bardzo chętnie! w rozliczeniu chętnie przyjmę jakąś striełę lub okeana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
czajka już druga a na wostoka rzeczywiście długo czekałem! szkoda że nie można odnowić koperty ze względu na wewnętrzny pierścień. Mam dwie takie koperty w lepszym stanie ale od wersji granatowej.

co do zamiany to bardzo chętnie! w rozliczeniu chętnie przyjmę jakąś striełę lub okeana :lol:

Mam coś dla ciebie to się dogadamy :)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie wygrałem :)

post-24507-0-52219200-1331222285.jpg

Marzę, żeby w piątek, sobotę już był, ale pewnie dopiero w pryszłym tygodniu... :lol:

Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Właśnie wygrałem :)

post-22637-0-52684400-1331222286.jpg

Marzę, żeby w piątek, sobotę już był, ale pewnie dopiero w pryszłym tygodniu... :)

Ale miodzio :lol::)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ati

Fajny :) Też obserwowałem tą aukcję :lol: Ja chciałem upolować takiego oto starta

a406d5ad6567eeff.jpg

Ale mnie przelicytowali :) Ma ktoś takiego może ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tarcza tego Starta wygląda na warszawską więc może i lepiej :lol:

tarcza oryginał. Duży Start miał dwie wersje tarczy, jedna z ciemnymi indexami i ciemnymi wskazówkami (jak te ze zdjęcia) a druga z tarczą ze zdjęcia (indexy w złotym kolorze pod fosforem) i ze złotymi wskazówkami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tarcza oryginał. Duży Start miał dwie wersje tarczy, jedna z ciemnymi indexami i ciemnymi wskazówkami (jak te ze zdjęcia) a druga z tarczą ze zdjęcia (indexy w złotym kolorze pod fosforem) i ze złotymi wskazówkami

A co powiecie o tym Starcie po prawej? Widziałem takiego już wcześniej:

post-4379-0-04046700-1331222302.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi