Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
bez obrazy ale takich łuczy za 250 zł to mozna kupić 4 (jakby były w kupie) i to bedzie duża kwota...

sam kupiłem za 40 zł, a zaś na allegro szacowałbym wziąść przy najlepszych wiatrach z 80 zygla

ale do odwaznych swiat nalezy...

ktoś wzioł za 320 - to sprzedajacy mogl dostać zawału i miał ogromne szczescie że może nie dostał...

życzę szcześcia jednak

Sam widzisz, co się dzieje na allegro. Dobra reklama, wyczyścić na błysk, ładne pudełko, super pasek, strzelić fajną gatę typu "polecam znawcom tematu" i 320 w kieszeni! Jak napisałeś: "do odważnych świat należy"!

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość amator3nr

Ja takeigo łucza w idelanym stanie (po przeglądzie itp) na allegro sprzedałem za 180 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ja takeigo łucza w idelanym stanie (po przeglądzie itp) na allegro sprzedałem za 180 :lol:

Nasz kolega sose ma napewno jakiś plan i opchnie za 400zł 8)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mnie przytkało! Nawet na dłuższą chwilę! Wyrwałem się z tym łuczem, myślałem, że kolega Sose zaszaleje i dla klubowicza wystawi za oszołamiającą cenę 50-60 zyli. Za takie pieniądze to ja chętnie kupię to czego on się nawdychał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

widze ze wzbudziłem duzo kontrowersji moją ceną :lol:

otóz powiem tak, jak juz zaznaczyłem potrzebuje kasy wiec nie bede sie go pozbywał za pół ceny :) jasne ze przy słabych zdjęciach cena bedzie nizsza ale uwierzcie ze za tydzien pochwale sie wam ceną minimum 200 zł za niego !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co się ekscytować Sose, zegarek ma taką wartość jaką ktoś będzie chciał wyrazić w gotówce. IMHO jeśli jesteś w stanie go spuścić za 250 PLN to pójdę do Ciebie po naukę, ale raczej w tym gronie nie znajdziesz chętnych. Większość potrafi za 2,5 stówy kupić pół wiaderka takich zegarków i to z dostawą do domu. Więc nie ma co się obrażać.

Osobiście życzę Ci uzyskania jak najwyższej ceny, oraz wszystkim i sobie samemu, amen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość raizo tanaka
bid- big zakupy! Tylko pogratulować!

Pozdro

Wiedziałem, że znajdziemy kiedyś wspólny język. Oby częściej!!!

Jaki wspólny język? :lol: Czy po chińsku mówię? :)

Pozdro

Broń Boże, dobrze mówisz, nie to miałem wkleić a ten wcześniejszy Twój post o złocie bodajże. Teraz chyba rozumiesz?

ps. cena łucza wbiła mnie w fotel i też patrzyłem po zdjęciach czy to nie lite złoto czasem

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość raizo tanaka
Trochę mnie przytkało! Nawet na dłuższą chwilę! Wyrwałem się z tym łuczem, myślałem, że kolega Sose zaszaleje i dla klubowicza wystawi za oszołamiającą cenę 50-60 zyli. Za takie pieniądze to ja chętnie kupię to czego on się nawdychał.

Też tak myślałem i nawet chciałem na Ciebie nawrzeszczeć, że byłem pierwszy. Wybacz :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

oki troche sie musze obronic :

skoro Amator sprzedał takiego za 180 zł , ja widziałem jak taki sam schodził za 320 zł a znajomy zegarmistrz za 220 zł to uśrednijmy wyniki i wychodzi dokładnie : 240 zł , nawet eliminując koncówke powinienem spokojnie osiagnąc koło 200 zł

niedowiarkom polecam przeglądanie tej aukcji ( 5 dni do konca ) :

http://www.allegro.pl/item247875263_nietyp...23kamienie.html

jest tylko jedno zdjęcie a pomimo to chętnych nie brakuje

JAN jesli masz taki sam, wystaw na allegro uwierz ze nie stracisz , co do kadariusa to przede wszystkim polecam się ukulturalnić, na tym forum się nie obraża innych,nie jestes zainteresowany kupnem nie komentuj, a jesli jestes w stanie mi załatwic wiadro takich łuczy to nie ma sprawy zjawie się u Ciebie osobiście i je zabiore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry Sose, kupnem to ja byłem zainteresowany - poprosiłem pierwszy o cenę i naprawdę chciałbym mieć tego łucza, ale na miłość boską nie za takie pieniądze. Jeśli chodzi o kulturę to bardzo grzecznie Ci życzyłem osiągnięcia jak najwyższej ceny, a nawet ofiarowałem się udać do Ciebie po nauki jeśli dostaniesz więcej niż 250 PLN. Co cen - osobiście kupiłem kilka łuczy, w tym podobny do Twojego (kolory na tarczy w negatywie - dlatego chciałem kupić Twojego, do kompletu) i nie zapłaciłem więcej niż 35 PLN. Mądrość ludowa mówi: Drogo kupić i źle się ożenić każdy głupi potrafi. Ja wierzę, że na tym forum wielu głupców się nie znajdzie. Spróbuj na Alledrogo. Szczerze życzę sukcesu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość amator3nr

Czegos tutaj nie rozumiem. Sose sprzedaje zegarek jest ok ale jak chce zarobic to jest problem. Nie chcecie to nie kupujcie ale przeciez jesli potrzebuje kasy to chce sprzedac jak najdrożej (jadnakże po cenie rynkowej (allegro czy też zegarmistrzowie tyle wołają) ale nie targowej). Bo fakt mozna kupic wiaderko zegarków za 250zł,ale zapominacie ze trzeba w nich jeszcze pogrzebać. A są ludzie (ja do takich nie naleze) którzy wolą zapłacic wiecej (czasem duzo wiecej) i miec zegarek do chodzenia od razu a nie do roboty.

Ja zdaje sobie sprawe ze wiekszość z nas nie zaplaci za "ruska" wiecej niz 100zl ale to nie powód do przykrych komantarzy.

Jak dla mnie zegarek jest wart 200zł choc ja bym tyle nie zaplacił (Przyzwyczailiśmy sie ze potrafimy znaleźć fajne zegarki za grosze :D

PZDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dyskusja nt. sikora kolegi Sose poszła chyba za daleko Przypominam, że jet to wątek, w któym chwalimy się nowymi nabytkami. Jeśli Sose, ma ochotę coś przehandlować to jest do tego dedykowany wątek - OFERUJĘ, gdzie zamieszcza się fotę opis i propozycję cenową, a oferta zwyczajowo nie jest komentowana.

Proponuję zawieszenie broni i brak dalszych komentarzy nt. zegarka Sose. Potraktujmy ofertę Sose jak i wszystkie (w tym moje) komentarze za faux pass. Jeśli moje wypowiedzi uraziły kogokolwiek - przepraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napomne tylkko że łucz sose ma nieprawidłowe wskazówki - powinny byc stozkowe - ktos je kiedys poprostu zamienił...

nie rozumiem ludzkiego rzutu - czestotliwość występowania tego zegarka jest podobna do innych starych 2209 od łucza

niewatpliwie to ładny zegarek ale nie jakas wybitna perła w morzu pereł :D

gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie moderatorze....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Panie moderatorze....

Tak, mozna by troszkę posprzątać :cry:

...jeśli ja miałbym zegarek, który poszedł za 320pln to też chciałbym min. 250 a liczyłbym po cichu na 300 :wink: Tylko Sose - trzeba było nic nie mówić wystawić na Allegro i potem sie pochwalić.....Bo o to chodzi w handlu- kupić tanio-drogo sprzedać :D

PS

Co z wskazówkami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

hmm no sam własnie nie wiem co z wskazówkami , jesli sa nieorginalne to je podmienie , pojde z nim dzisiaj do doktora to sie dowiem

Moser nauczony doświadczeniem teraz tak bede robił najpierw allegro a pozniej wątek na forum :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Sose- rzyczę szczęścia! Jednak nie zapominajmy, że allegro to allegro.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sose zerknij na tego z allegro. Ma szerokie dwupłaszczyznowe wskazówki, ja mam podobnego też z takimi wskazówkami (nie mam go pod ręką, żeby pstryknąć fotę). Daj znać co udało Ci się wskórać u zegarmistrza, jak wrócę do domu w piątek, może coś wynajdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...pisząc nieprawidłowe miałem na myśli nie od tego modelu - bo same wskazówki sa od łucza...

gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
...pisząc nieprawidłowe miałem na myśli nie od tego modelu - bo same wskazówki sa od łucza...

Ładnie wygladają, a to się liczy na allegro! Ja bym nic nie zmieniał, jak chciałbym sprzedać na allegro (pewnie i tak nikt się nie skapnie z kupujących, nie licząc nas wtajemniczonych 8)).

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

wskazówki raczej zostaną, nawet pasuja a z innej beczki aukcja takiego łucza na allegro zyskała dopisek

cytuje :D :

,,INFORMACJA DODANA: NA DEKLU ZEGAREK MA WYGRAWEROWANA DEDYKACJE CZYLI JEGO PIERWIASTEK LUDZKI BARDZO WZRASTA - SZKODA, ZE NIE MOZE OPOWIEDZIEC SWOJEJ HISTORII. I JESZCZE JEDNO - ZEGAREK BYL LUBIANY PRZEZ WLASCICIELA I MA PRZETARCIA POZLOCEN OD STRONY PRZEGUBU, NATOMIAST NIE JEST TO WIDOCZNE W TRAKCIE NOSZENIA. NIE ZMIENIA TO FAKTU, ZE TAKICH "LUCZ-Y" SIE BARDZO MALO SPOTYKA - JEST TO NA PEWNO CIEKAWA POZYCJA KOLEKCJONERSKA."

dobrze kupic zegarek który daje się lubieć :D chyba zawiąze spółke z tym gościem zeby sprzedał i mojego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze lepiej takiego opowiadającego różne historie :D . Mam pomysł na osobny wątek: Konkurs na najlepszy kit, bajer czy jak to tam nazwać, który można wżenić na allegro, żeby sprzedać sikora jak najdrożej :wink:

KTO ZA!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość raizo tanaka

Taki wątek już jest w dziale Allegro i.../Majstersztyki wystawiennicze... czy jakoś tak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi