Bartas26 0 #51 Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam macie racje teraz co ten zegarek się spieszy pare minut co teraz można zrobić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #52 Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam macie racje teraz co ten zegarek się spieszy pare minut co teraz można zrobić? No i ja mu sie wcale nie dziwię. Pewnie Twój psikacz skleił włos. Bez urazy, ale jesli nie wiesz, jak wyjąć koronkę, to lepiej jednak już go samodzielnie nie lecz, bo jest duża szansa, ze jesli wyjmiesz balans z włosem, żeby wymyć, to coś popsujesz - np. pokrzywisz włos, albo źle złożysz. Zegarmistrz też z czegoś musi żyć, więc odżałuj te kilkadziesiąt złotych. A do wprawek skombinuj sobie jakieś złomowe werki 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 181 #53 Napisano 26 Kwietnia 2012 Dziękuję za odp niestety nie mam teraz zł i nie mogę oddać go do czyszczenia mieszkam w Śremie a ten zegarmistrz nie chce się podjąć czyszczenia nie wiem czemu stracił renomę u mnie.Psikłem troszkę smaru w spry chciałbym zdjąć koronkę wie ktoś jak to zrobić? dla mnie cytat miesiąca 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
victor86 0 #54 Napisano 26 Kwietnia 2012 Tak niestety kończy się próba oszczędzania. Tego typu spray'e niestety nie nadają się do tak precyzyjnych urządzeń jakimi są mechanizmy zegarkowe. 0 Pod Napięciem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach