Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Szymon.

HMT

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Szymon.

Znalazłem na Zatoce takie zegarki

Przykładowa aukcja

Cot o jest w ogóle to HMT? Udałomi się dotrzeć do jakiejś stronki HMT India i widzę że to coś robi mydło i powidło (bo nawet mają dział "tractors"). Miał ktoś to w ręku? Warte są czegokolwiek te zegarki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widziałem tego dziesiątki w indiach. na straganach to nie leży, ale jak popytać to zawsze gdzieś sprzedawca ma w pudełku na zapleczu jakieś stare HMT.

co do wartości to raczej symboliczna, NOS z lat 80'tych +/- 15 zł bez większego targowania.

teraz tych zegarków już nikt tam nie nosi ale dawniej były produkowane na kieszeń przeciętnego hindusa.

niektóre modele z wyglądu całkiem niezłe, w każdym chyba ten sam mechanizm.

w Indiach jest dość popularne, że wielkie państwowe koncerny robią dosłownie wszystko. (np. TATA od herbaty do auta )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

akurat Tata to firma prywatna, mam wrażenie ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Czyli zegarki dla wykłedo jadacza chleba w indiach. Spoko. Dzieki za info, prawdę mówiąc tak podejrzewałem.

Dzięki.

Jesli ktos miał to w ręku to niech opissze swoje wrażenia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.