Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

hrabia

Longines ili niet Longines?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Tak sobie przeglądam allegro i wpadło mi w oko coś takiego:

http://allegro.pl/longines-zegarek-swiss-made-i2324319072.html

Werk wygląda ok, dekiel sygnowany, ale czy to nie jest jakiś składaczek? Bo koronka to raczej jakaś radosna twórczość, sądząc po rozmiarach?

Jakby ktoś coś wiedział, to byłbym wdzięczny.

Pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy oryginalna, ale nie jest chyba dziwną rzeczą, że 70 letni zegarek nie ma oryginalnej koronki

life's a piece of shit [...] just remember that the last laugh is on you. and always look on the bright side of life

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że nie jest dziwną rzeczą, że wiekowe zegarki mają nowe koronki. Po prostu ta wydaje mi się dość spora. Ale pal licho koronkę, z pytaniem o składaczka chodziło mi raczej o tarczę - na koronkę zwróciłem tylko uwagę, bo jak mówię - jest dość duża. Poguglałem troszkę i widziałem sporo "militarnych" Longinesów z czarnymi tarczami, ale podobnych do tego nie znalazłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paskudny snajper :(

ale tanio wziął lonżinesa, szkoda że ja bez pieniędzy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.