oszolom 27597 #651 Posted May 24, 2025 4 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
Sol 7246 #652 Posted May 25, 2025 Świetny! 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #653 Posted May 25, 2025 52 minuty temu, Sol napisał(-a): Świetny! Dzięki! 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #654 Posted May 27, 2025 3 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #655 Posted May 28, 2025 5 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 69151 #656 Posted May 30, 2025 (edited) Bawimy się 😁😁😁 Edited May 30, 2025 by TomcioMiki 3 Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #657 Posted May 30, 2025 3 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #658 Posted May 31, 2025 4 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
BM6 4824 #659 Posted June 1, 2025 W dniu 23.05.2025 o 20:14, oszolom napisał(-a): kłamałem. nie dam spokoju. coś mnie wzięło na te plasticzaki. odkopałem wszystkie. wybaczcie. Swatche są fajne. 2 Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #660 Posted June 1, 2025 3 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
Sol 7246 #661 Posted June 1, 2025 Co jeden to fajniejszy! 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Share this post Link to post Share on other sites
BM6 4824 #662 Posted June 3, 2025 To też sie dorzucę. 3 Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #663 Posted June 3, 2025 Staruszek. Powoli kończą mi się słocze, ale jeszcze w odwodzie jest automat, no i może niedługo pasek dojdzie do jednego z tych nowszych. No i jedna scuba do mnie idzie (całe 35 zeta dałem :P) 3 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #664 Posted June 4, 2025 (edited) Kojarzę, że ktoś na forum już coś pisał miłego o tym patencie z maleńkimi imbusami. Potwierdzam - dramat. Ale że ten "sejw de ołszyn" ori pasek też jest dość dramatyczny, to zaryzykowałem i się za to wziąłem. Chwilę zeszło, ale wskoczył na chińską gumę. Jak widać na zdjęciu - nie jest perfekcyjna (:P), ale i tak jest o niebo lepiej. Dodatkowo Chińczycy pomyśleli i dali piny, które się da ogarnąć zwykłym płaskim śrubokręcikiem, więc też zmieniłem. Edited June 4, 2025 by oszolom 5 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #665 Posted June 5, 2025 (edited) Ten ma ładną tarczę. Bardzo mi się podoba. Szkoda, że koperta agonalna, "uszy" się rozpadły przy zakładaniu paska. Trochę dosztukowałem i się trzyma, ale już nie jest ładnie (nie miałem plastiku w identycznym kolorze) ;/ Edited June 5, 2025 by oszolom 2 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #666 Posted June 6, 2025 najnowszy w zbiorku. zostały jeszcze dwa 4 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
Sol 7246 #667 Posted June 6, 2025 Później zaczniesz od nowa. Fajne są i fajniejsze od tych kolaboracji z Omegą czy Bp 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #668 Posted June 7, 2025 12 godzin temu, Sol napisał(-a): Później zaczniesz od nowa. Fajne są i fajniejsze od tych kolaboracji z Omegą czy Bp Ten z bląpą mi się podoba. Pomieszanie scuby (moje ulubione Swatche) ze stylem BP, który też mi się podoba. Oczywiście nie jest to warte swojej ceny, tak obiektywnie. "Omegowe" widziałem tylko na zdjęciach, ale to chrono, a chrono nie lubię i tyle. 1 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
Sol 7246 #670 Posted June 7, 2025 39 minut temu, oszolom napisał(-a): Ten z bląpą mi się podoba. Pomieszanie scuby (moje ulubione Swatche) ze stylem BP, który też mi się podoba. Oczywiście nie jest to warte swojej ceny, tak obiektywnie. "Omegowe" widziałem tylko na zdjęciach, ale to chrono, a chrono nie lubię i tyle. Na zdjęciach były fajne... a na żywo wystarczyło kilkanaście sekund by mnie wyleczyć. W tej cenie można kupić prawdziwe zegarki 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #671 Posted June 8, 2025 4 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
Sol 7246 #672 Posted June 8, 2025 Musiał być drogi. Pewnie kosztował bańkę? 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #673 Posted June 8, 2025 3 godziny temu, Sol napisał(-a): Musiał być drogi. Pewnie kosztował bańkę? Bańkę może i ma zamiast szybki, ale aż tyle nie kosztował. Choć jak na słocza, to zapłaciłem za niego dużo 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
souls_hunter 874 #674 Posted June 8, 2025 Pan pokaże jak wygląda z góry. 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 27597 #675 Posted June 9, 2025 13 godzin temu, souls_hunter napisał(-a): Pan pokaże jak wygląda z góry. A żeby się temu cudakowi dało zdjęcie zrobić... W tym linku komuś lepiej wyszło: https://swatchandbeyond.com/products/swatch-hocus-pocus-gz122pack 3 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites