pawelb29 802 #126 Napisano 11 Lutego 2015 Zakup zegarka z tego przedziału cenowego nie może być wg. mnie rozpatrywany jako inwestycja. W tym przypadku mamy raczej do czynienia z większą lub mniejszą stratą przy odsprzedaży . Sumo w tym wypadku rownież wypada dobrze. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4635 #127 Napisano 11 Lutego 2015 Burns nie bądź śfinja, ja dam 200 zł....żeby nie było, że Kolega nie zarobi Zawsze to będzie mniej brakowało do prawdziwej kłality poważnej firmy...Kurde, zawsze ktoś musi się fpierdalać między wódkę a zakąskę i sztucznie windować cenę tego chińskiego badziewia ?Może zajmiesz się swoim chińskim MarineMaster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokolow 153 #128 Napisano 11 Lutego 2015 Kurde, zawsze ktoś musi się fpierdalać między wódkę a zakąskę i sztucznie windować cenę tego chińskiego badziewia ?Może zajmiesz się swoim chińskim MarineMaster co? kolega przebił Twoją ofertę to zaraz musisz go "zgnoić"?dam 250zł jak ma to komuś poprawić, a Tobie popsuć humor 0 Eterny Eterny Kontiki Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4635 #129 Napisano 11 Lutego 2015 jakie to polskie zaraz przebijecie cenę nowego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokolow 153 #130 Napisano 11 Lutego 2015 zaraz tam "polskie". wydaje mi się, że obaj wiemy że te propozycje cenowe to żart? 0 Eterny Eterny Kontiki Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4635 #131 Napisano 11 Lutego 2015 my wiemy, ale czy oferujący wie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokolow 153 #132 Napisano 11 Lutego 2015 myślę, że gdyby całkiem nie wiedział to dawno by wystawił zegarek w dobrej cenie na alle. jeśli ma taki plan to może najpierw tutaj sprzeda za nieduże pieniądze i wszyscy będą zadowoleni sam posiadam Seiko i gdyby nie zmiana pracy i stroju nie myślałbym o jego sprzedaży. a po prawdzie coraz bardziej myślę o jego zostawieniu. 0 Eterny Eterny Kontiki Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #133 Napisano 11 Lutego 2015 zaraz tam "polskie". wydaje mi się, że obaj wiemy że te propozycje cenowe to żart? Jakie żart...ja na poważnie.Zaoferowałem za sumo, ten chiński półprodukt 200 zł i podtrzymuję.Chyba, że to sbdc003, to dam 250, ale z kosztami wysyłki Na poważnie, człowiek nie jest taki, żeby innemu nie pomógł. 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #134 Napisano 11 Lutego 2015 Jakie żart...ja na poważnie.Zaoferowałem za sumo, ten chiński półprodukt 200 zł i podtrzymuję.Chyba, że to sbdc003, to dam 250, ale z kosztami wysyłki Na poważnie, człowiek nie jest taki, żeby innemu nie pomógł.Masz gest , aż głupio przebijać taka stawkę.Tak na marginesie z tego co pamiętam to szafir do Sumo to koszt 60 $. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4257 #135 Napisano 11 Lutego 2015 Chiński szafir chyba jest tańszy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #136 Napisano 11 Lutego 2015 Nie jestem w stanie stwierdzić czy jest chiński . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
impactom 8 #137 Napisano 12 Lutego 2015 Z tego co czytam ten temat to niektórzy koledzy mają niesamowitą awersję do produktów chińskich. Czyli właściwie powinni chodzić po ulicy pół goli, mieszkać w pustych mieszkaniach a o korzystaniu z netu za pomocą urządzeń elektronicznych powinni zapomnieć.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasnoniebieski 5 #138 Napisano 12 Lutego 2015 Szafir jest od Harolda (Yobokies) - możliwe że też chinski, cóż skoro takie zainteresowanie pomyśle nad wystawieniem go na bazarku, cena oczywiście od stówki tak jak powiedziałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #139 Napisano 12 Lutego 2015 ,,,,,,, cena oczywiście od stówki tak jak powiedziałem.Był pomysł, aby przekształcić KMZiZ w Allezegarki, ale raczej się nie przyjmie...Więc od stówki musisz gdzieś indziej spróbować 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach