Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sqwit

Witam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Pewnie było dużo już takich postów ale no trudno... muszę:P Od dłuższego czasu zabieram się za zakup zegarka. Nie ma to być niewiadomo jaki zegarek (z najwższej półki) oczywiście poprzez fundusze ( maksymalnie mogę wydać ok. 150 zł). Oglądałem różne modele i szczególnie do gustu zaczęły mi przypadać zegarki firmy Gino Rossi. Poczytałem troszkę i jednak nie ma on dobrej opinii... więc pewnie go nie kupię:P Nie wiedziałem że zakup zegarka może być takim ciężkim wyborem! Macie może jakieś propozycje? Sugestie? Co sądzicie o tym całym Gino Rosii i o takiej marce jak Curren. Dobra trochę się rozpisałem... będe wdzięczny za każdą, nawet najmniejszą pomoc! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opisane przez Ciebie marki to obrzydliwa chinszczyzna co rozwali sie po miesiacu... Fundusze masz male, wiec szukaj lepiej czegos z oferty casio lub lorusa. No i podaj wiecej rzeczy na temat zegarka przez Ciebie szukanego bo tak to nikt Ci nie doradzi. Musisz sie okreslic czy to ma byc zegar sportowy, do garnituru, diver, lotnik itp.

Pozdro Michal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.