Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

nash13

Omega Planet Ocean Chronograph

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Wszystkim,

Od kilku dni jestem szczesliwzm posiadaczem Omegi Seamaster ref. 232.32.46.51.01.005 kupionej w Szwajcarii (tu tez mieszkam). Zegarek poki co sprawuje sie wysmienicie i wywoluje usmiech na twarzy ilekroc na niego spojrze (no ale to choroba, wiadomo)

Mam wlasciwie jedno pytanie, czy koronka w tym modelu jest przykrecana? bo wydaje mi sie ze jest miejsce pomiedzy koperta a spodem koronki ale za nic w swiecie sie nie wkreca ani tym bardziej nie wciska. Prosze Was o opinie i ewentualnie wskazowki zanim pojde do sklepu (bede mogl dopiero w srode)

pozdrawiam nakreconych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koronka jak najbardziej jest prYkrecana. Nnie ustawiales sam godZiny? Pokaz na zdjeciu jaka jest odleglosc pomiedzy koronka a koperta zegarka.

http://www.google.pl/search?q=omega+planet+ocean+chrono&hl=pl&client=safari&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&ei=pDTCT_vlIoXNsgbZ2cyJCg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CDYQ_AUoAQ&biw=1024&bih=672

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koronka jak najbardziej jest prYkrecana. Nnie ustawiales sam godZiny? Pokaz na zdjeciu jaka jest odleglosc pomiedzy koronka a koperta zegarka.

http://www.google.pl/search?q=omega+planet+ocean+chrono&hl=pl&client=safari&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&ei=pDTCT_vlIoXNsgbZ2cyJCg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CDYQ_AUoAQ&biw=1024&bih=672

dzieki za szybka odpowiedz, zjecie dosc marnej jakosci ale moze cos uda Ci sie zobaczyc

post-49927-0-77445000-1338128357_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mocno odstaje, do serwisu albo wymiana na nowy? Podejrzewam ze to nie ma wplywu na wodoszczelnosc gdyz tuba opiera sie o wewnetrzna uszczelke koronki to tylko wzgledy estetyczne? Probowales ja dokrecic? A przy okazji gratki za piekny zegar moj ulubiony PO chrono

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jedno

post-49927-0-58014500-1338128600_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No odstaje, dokrec a jak nie to do sklepu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

probowalem, podczas krecenia czuc lekki opor ale nie widac by sie dokrecalo...cholera moze cos tu popsulem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie popsules, kontrola jakosci wypuscila bubla. Na wszelki wypadek odkrec koronke do konca i sprawdz cZy koronka w palcach nie zostaje tzn czy mozesz wyjac ja, oddIelic od zegarka ale delikatnie, nic na sile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok troche sie sfrajerowalem, dzieki szumi za pomoc, po prostu nie zdawalem sobie sprawy ze to trzeba jednak troche pokrecic..probowalem kilka obrotow, nie widzialem efektu stad te watpliwosci. Teraz spokojnie dokrecilem i gra..tak to jest jak sie kupuje pierwszy w zyciu automat..ehh wstyd B)

dzieki za gratulacje, tez mi sie podoba i chorowalem na nia troche, nastepny bedzie IWC jacht club jak dobrze pojdzie... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ok, delikatnosc prEde wszystkim. Swietny Zegarek i ten ceramicNy bezel fantastyczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po dokreceniu :P

pozdrawiam i milego popoludnia, pod genewa cieplo dzis!

post-49927-0-72095200-1338130693_thumb.jpg

post-49927-0-56044700-1338130702_thumb.jpg

post-49927-0-86188200-1338130712_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po dokreceniu :P

pozdrawiam i milego popoludnia, pod genewa cieplo dzis!

Mam dwoch faworytow PO chrono i rolex submariner zobaczymy jak wyjdzie gratki jeszcze raz. W Szczecinie tz slonce swieci i mozna sie opalac na ogrodzie

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz lekko docisnac koronke do koperty i wtedy dokrecic :)

Instagram - Lug2Lug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nice, jednak odkad wzrok mi sie pogorszyl wole mniej komplikacji:) , wyjatek omega PO chrono :)

No to prawie krajan hehe pozdrawiam

Zbyszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to jest PO jak się patrzy.mój faworyt :) Gratulacje. aha w Irlandii upały od 3 dni - szok :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nice, jednak odkad wzrok mi sie pogorszyl wole mniej komplikacji:) , wyjatek omega PO chrono :)

No to prawie krajan hehe pozdrawiam

Zbyszek

krajan krajan:) 80km w porywach z domu rodzinnego

pozdrawiam Kuba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to jest PO jak się patrzy.mój faworyt :) Gratulacje. aha w Irlandii upały od 3 dni - szok :o

dzieki! i nie mow ze nie pada u Was B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.