Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

axel88pl

Czym pomalować koperte zegarka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z mojego zegarka a raczej z koperty zdarł się lakier. Czym mogę zamalowac te ubytki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Witam, z mojego zegarka a raczej z koperty zdarł się lakier. Czym mogę zamalowac te ubytki?

Hmm... masz zdjęcia? może to nie jest w cale lakier, a na przykład powloka galwaniczna. Jak bedziesz mial zdjęcia to byłoby najlepiej, bo będzie widać jakie są to uszkodzenia, na czym i czy duże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... masz zdjęcia? może to nie jest w cale lakier, a na przykład powloka galwaniczna. Jak bedziesz mial zdjęcia to byłoby najlepiej, bo będzie widać jakie są to uszkodzenia, na czym i czy duże.

https://www.dropbox.com/s/yopikkwui5bfkby/20120603_201714.jpg

https://www.dropbox.com/s/g4kxruklslh1jdv/20120603_201731.jpg

Nie linczuj za podrobke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łomatko, nie maluj tego, tylko wyrzuć.

Żeby to sie jakos kupu trzymało, to musiałbyć proszkowo pomalować.

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Łomatko, nie maluj tego, tylko wyrzuć.

Wsumie jedyne sensowne rozwiązanie. Nie wiem za ile to kupiłeś, ale jak kupisz sobie Perfecta za 50zł to będzie to zapewne solidniejszy zegarek. Naprawdę szkoda roboty na malowanie tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wsumie jedyne sensowne rozwiązanie. Nie wiem za ile to kupiłeś, ale jak kupisz sobie Perfecta za 50zł to będzie to zapewne solidniejszy zegarek. Naprawdę szkoda roboty na malowanie tego.

50 euro dałem ale mam go juz z 5 lat około i wiele przeżył a dopiero teraz coś się z nim dzieje, ale no nic, trzeba będzie wyrzucić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.