Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Kosynier

AK-HOME

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, to chyba mój pierwszy post więc skorzystam okazji i przywitam się jak należy :D

Warto zainteresować się takim oto nabytkiem?:

http://allegro.pl/ak-home-super-meski-zegarek-i2403177428.html

Od dłuższego czasu zastanawiam się nad jakimś ciekawym zegarkiem, który wystarczyłby mi na ładnych paręnaście lat. Kręcą mnie zegarki automatyczne, chociaż nie do końca pasują mi, bo mam bardzo chudy nadgarstek - a ich wymiary są zdecydowanie większe niż zegarków kwarcowych.

Ten zegarek wpadł mi w oko, ładny widoczny mechanizm, trochę szpanerski, ale da się przeżyć, na piwo w nim nie będę chodził :D

Wytrzyma trochę? Czy lepiej sobie odpuścić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seiko 5 ma przeszklony tył. Dodatkowo to idealny zegarek na drobny nadgarstek. Jeśli pytasz o skeletona w tej cenie odpowiedź brzmi nie, tak jak już kolega Pusty napisał odpuść ten szmelc :)

"Ten wie, tamten wie tylko ja nie wiem

Może coś przeoczyłem a może nie znam sam siebie"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od strony dekla jest widoczny, a jeżeli chodzi Ci o skeleton to wątpie, że coś znajdziesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Odpuść skeletony w tej kwocie. Jeśli chcez mieć coś co będzie trwałe to odpuść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.