Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

przemek8808

Prezent dla żony

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak w temacie zbliżają się kolejne urodziny żony. Z racji tego ,że to okrągłe rocznica planuję zakup zegarka, ma to być klasyczny okrągły zegarek na bransolecie.

Koperta biała , lub czarna bez zbędnych zdobień typowa klasyka, chronograf do zaakceptowania.

Jeśli chodzi o mechanizm to było by miło gdyby był to mechanik, lub automat.

Wszystko było by stosunkowo proste gdyby nie ograniczenie budżetowe 1500zł. Co polecacie w tej cenie, wszelkie sugestie mile widziane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I pewnie ma być nowe...

Z moich doświadczeń wynika - jeśli ona jeszcze nie wie, że dzieli Twoją zegarkową pasję - zabierz ją do sklepu, niech pomierzy, niech pomarudzi - najlepiej, żeby wizyta nie była powiązana z przymiarkami do zakupu. Może pod pretekstem - "a kupiłbym może sobie nowy zegarek - doradź mi. A może i ty coś przymierzysz?"

Jeśli sie określi - westchnienia, spojrzenia itd. - zapamiętujesz i kupujesz w samotności. Ona w międzyczasie zapomina. I jest niespodzianka, jest trafiony prezent.

Jeśli zacznie wzdychać wyłącznie do Rolexa - masz problem...

T

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, sam niedawno "przechodziłem" podobną męczarnię :). U mnie pomimo, że na codzień nie jestem w stanie dobrać biżuterii dla mojej żony ( poza diamentami - to zawsze działa :) ) to egzamin zdał Tissot na bransolecie siateczkowej, nie pamiętam modelu , jest ich wiele. Cena około 1400 zł. Zadziałała magia marki a nie samego designu, gdyż na rynku można znależć dziesiątki "ładniejszych".

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może coś ze stajni Orient - sprawdź np na allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odradzam Orienta, tak jak pisze rabbit- na kobietę nie intersującą się zegarkami najlepiej zadziała marka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie jeszcze podrzucić Roamera, np: ceramicznego 67295391_55_60 lub biały 67295391_25_60_luks :)

Myślę, że u mnie te pójdą "na tapetę" przy następnej okrągłej okazji.

Tymczasem wczoraj kupiłem Invicta Women's 0940 Anatomic Subaqua, ale to nie styl "rocznicowy" według mnie.

Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orient to też marka

dodatkowo, bardzo wytrzymała, która jest w stanie przetrwać to co kobieta niezwracająca uwagi, będzie w nim robiła

poniżej męski zegarek

http://watch-tanaka2.sub.jp/orient/WZ0041DJ/

masz mu coś do zarzucenia ?

Chodziło mi oczywiście o wypowiedź rabitta który podkreślił że za cenę np. biżuteryjnego Tissota można kupić dużo lepszy technicznie czy subiektywnie ładniejszy, dla nas hobbystów, zegarek.

Orienta nigdy nie miałem ale bardzo cenie sobie markę, szczególnie właśnie modele z linii orient star.

Kupiłem już paręnaście damskich zegarków i kobiety, szczególnie te interesujące się modą, przy zakupie zegarka nie kierują się zdrowym rozsądkiem. Priorytetem jest design i wypracowana przez firmę marka... a prezent nie ma być rozsądny a ma cieszyć. W 99% ten stereotyp się sprawdza- taka (nie)stety jest prawda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może Davosa Ceramic ??? Wrzuć w google.

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Wam wszystkim, na razie sam mam mętlik w głowie kupując dla siebie zastanawiałem się ok 2 miesięcy :rolleyes: , z prezentem dla zony obawiam się,że będzie jeszcze ciężej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.